Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sport v Mercury. Na Jihočeské sportovce čeká Síň slávy i první Intersport v Budějovicích

PR článek

Už příští pátek bude obchodní centrum Mercury patřit sportu. Na své si přijdou profesionálové, amatérští sportovci, hobíci i fanoušci. Mercury si pro ně připravilo hned dvě novinky – slavnostní otevření Síně slávy jihočeských sportovců spojené s autogramiádou i úplně první prodejnu Intersport v Českých Budějovicích. Akce, kterou provede Hana Mašlíková, začíná 14. října v pravé poledne a potrvá až do 17 hodin.

Síň slávy jihočeských sportovců představí poklady českého i světového sportu Jaroslava Pouzara, Kateřinu Neumannovou, Antonína Procházku, Rudolfa Suchánka či Anetu Grabmüllerovou. Ty doplní vycházející hvězdy Jakub Krejčí, Ema Tinavská, Matyáš Puffr a Adina Kubičková. S vybranými sportovci a sportovními hosty proběhne od 14. do 15. hodiny také autogramiáda.

Zatímco Síň slávy najdete v 1. patře obchodního centra Mercury, jen o patro níž nově otevírá prodejna outdoorového, běžeckého a dalšího sportovního vybavení Intersport. Na své si tu přijdou také milovníci cyklistiky či týmových sportů. I nový Intersport čeká slavnostní otevření včetně dvou sportovních stanovišť s cyklotrenažérem a pásem na běhání i soutěží o sportovní vybavení. To vše pod taktovkou moderátorky a fitness závodnice Hany Mašlíkové.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Mercury, DOC Mercury, síň slávy, Intersport, České Budějovice, sport, Hana Mašlíková, Kateřina Neumannová, Jaroslav Pouzar, Antonín Procházka, Rudolf Suchánek, Aneta Grabmüllerová, obchodní centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sport v Mercury. Na Jihočeské sportovce čeká Síň slávy i první Intersport v Budějovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.