Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijď poznat, kdo jsi a žij svůj život vnitřně šťastná a naplněná

PR článek

„Už od dávných věků k ženám neodmyslitelně patřil cit lásky. A každé ženství nese dar plodit. Ať už děti nebo tvůrčí činy,“ říká Světla Hoření, vědma, která již mnoho let pomáhá ženám nacházet jejich vnitřní naplnění, směr života a osobní jedinečnost. Dar plodit, rozvíjet se a zušlechťovat své okolí je podle Světly hlubokým úkolem každé ženy. A žena, která rozpoznala své vnitřní talenty a dary, je pak vlastním způsobem života vnitřně naplněná a šťastná.

Být sama sebou, tou, kterou opravdu jsem. To jsou mantry současné doby. Znějí logicky a jednoduše, ale dobrat se naplnění těchto vět může být někdy složité. A právě proto je tu Světlin seminář Tvoření a vnitřní naplnění ženy, který dokáže opravdu měnit životy. Jedna z jeho účastnic – povoláním právnička si šla třeba hned v jeho průběhu koupit barvy a plátna, protože jasně viděla, že musí začít okamžitě malovat. Další měla do dvou týdnů novou práci – vazbu květin ve svatebním salonu. Byla úplně nadšená, jaká je to krása. Ona totiž právě ty květiny viděla ve své meditaci. Takže i když mohou slova jako meditace či vědma znít někomu třeba trochu ezotericky, tento seminář je opravdu určen pro zcela praktický, reálný a konkrétní život. 

Nalézt svou vlastní jedinečnost

Celý koncept je „přečtený“ Světlou z energetického pole na míru současné ženě. Bez ohledu na věk, na to, zda má partnera, rodinu či děti nebo je single. Jde o jedinečný princip, který umožní každé účastnici prožít samu sebe – právě takovou jaká je, ve své individualitě, ve svém přirozeném nastavení.

Celý den je koncipován jako velmi prožitkový, začíná hlubokou meditací, díky které může žena uvidět sebe, svoji čistou podstatu a nastavení duše. A právě v tu chvíli se rozkrývají její dary, talenty, schopnosti, činnosti, kterými je obdařena a které ji dělají šťastnou. Vidí je, cítí, vnímá, prožívá a plně přijímá. 

Rozum a cit v rovnováze

Po úvodních prožitkově hlubokých a niterných částech programu následuje zcela praktická a rozumová část setkání. Stanovení reálných kroků pro praxi, konkrétní cíle a postupy. Může se zdát, že tato část už není tak zábavná, ale Světla tvrdí opak: „Po úvodní části, kdy ženy prožily a uviděly samy sebe a své dary, jim to jde úplně samo. Ženy hned vědí, jak a čím začít, a je to super.“

Následuje ukotvení. Další hluboký prožitek, provázení vnitřním světem a vztahem s rodiči, očištění emocí a změna postoje k nim. „Nastavíme se do dospělosti. Tak, abychom se uměly postavit i před rodiče a říct jim, kdo jsem, kým jsem, co budu dělat a jak budu žít. Dochází ke změně vnímání vztahu k rodičům, a věřte mi, že to je přínosné v každém věku,“ dodává nadšeně Světla Hoření.  

Manifestace ve hmotě

Finálovou částí celého setkání je krásný a silný rituál uctění ženy. Zvlášť pro jednu každou účastnici. Uctění její plné krásy, darů, tvoření a nového nastavení, které si našla. A tím končí Světlin kurz, i když ona sama to slovo nemá moc ráda: „Je to spíše krásný a silný společný den, kurz je něco, kde se člověk učí, ale tady každá účastnice pozná, kdo je ona sama.“  A toto poznání se pak velmi brzy manifestuje v realitě a ve hmotě. Vaření, šití, zpěv, malba, doteky, péče…a stovky dalších oblastí, v nichž ženy mají touhu se realizovat. Světla tvrdí, že když se otevřou dveře tvoření, které je v souladu s nastavením lidské duše, přichází obrovská podpora a soulad Vesmíru. Otevírají se možnosti spolu-práce i hojnosti. „Je čas ŽÍT svůj sen. Je čas žít, ne jen o sobě, o svém životě snít. Přestaň snít, začni žít,“ uzavírá ve svém oblíbeném veršovaném jazyce pozvání na svůj den Světla Hoření, krásná a impozantní žena, která kdysi uměla pracovat v korporátu a ve velkém byznysu, ale brzy poznala, že volání její duše je komunikovat přímo se Zdrojem. Tak schválně, jak uvidíte a prožijete samy sebe právě vy?

Více informací zde:  www.zamecekporici.cz, Akce na zámečku v Poříčí, Prostory zámečku

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zámeček poříčí, poříčí, světla hoření, akce, meditace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijď poznat, kdo jsi a žij svůj život vnitřně šťastná a naplněná  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.