Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Obchod na sídlišti Šumava v Budějovicích nabízí vše pro kutily i řemeslníky

PR článek

Vybavení na zahradu, nejrůznější materiál pro řemeslníky i potřeby pro kutily, dekorativní potřeby i ruční nářadí, to všechno nabízí prodejna AirVent, která se nachází na adrese V. Talicha 956 v Českých Budějovicích na rozhraní sídlišť Šumava a Máj. Prodejna je zde již několik desítek let, stálý zákazníci ji znají jako Stroje nářadí Mládek – viz nápis na budově.

„Před dvěma roky jsme obchod převzali a nabídku značně rozšířili. Můžete si i nás vybrat vybavení pro byt, dílnu či zahradu. Své si tady najdou řemeslníci ale i domácí kutilové. Máme tu všechno,“ usmívá se provozní Ivana Heresová. Před Vánoci tu zákazníci najdou také sváteční dekoraci pro byt či zahradu. 

Tato prodejna opravdu nabízí široký sortiment spojovacího materiálu - různé druhy hřebíků přes kotvící prvky, vruty, šrouby, hmoždinky, příslušenství pro sádrokarton, nýty, až po matice a podložky. To vše za výhodné ceny v nejvyšší kvalitě a bezkonkurenčním výběru. Velikou výhodou zde je, že vám tady nabídnou kompletní servis jak pro firmy, malé řemeslníky, ale také jednotlivce, kteří třeba zrovna potřebují pouze 2 kusy hřebíků a nemusí si tudíž kupovat celou krabičku, jak je nabízeno ve velkoobchodech.

Na podzim a s blížící se zimou tady najdou vše potřebné také majitelé chat, chalup a zahrádek. Můžete zde zakoupit substráty, kolečka, sekyrky, rýče, lopaty, hadice, závlahový systém nebo třeba truhlíky, ale také zakrývací plachty, zámky a petlice na zabezpečení chat nebo hrablo na sníh a sůl. Do dílny si tady mohou zákazníci nakoupit nejrůznější vybavení, jako jsou různé pily, brusky, vrtačky, metry, spreje, lepidla, nebo ochranné pomůcky - rukavice a ochranné kšilty

„Myslím, že se nacházíme na dobrém místě. Řada lidí, kteří žijí na okolních sídlištích, to k nám mají kousek. Zároveň tady u nás snadno zaparkujete. Všem zákazníkům rádi s čímkoliv pomůžeme,“ zve provozní a dodává, že na cestu zpět si mohou návštěvníci dát oblíbenou točenou zmrzlinu nebo kávu, která se přes léto prodává hned vedle.
 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky obchod, České Budějovice, nářadí, zahradnictví, kutilství, řemeslo, sídliště, Šumava, zahrada, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obchod na sídlišti Šumava v Budějovicích nabízí vše pro kutily i řemeslníky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.