Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete se svým dárkem zabodovat? Vsaďte na jistotu a darujte zlatý šperk

PR článek

To, že šperky patří k nejoblíbenějším dárkům, je věc jasná jako to, že zlato je lesklý kov. Jestli se je tedy chystáte darovat k Vánocům, narozeninám, k výročí i jen tak pro radost, už teď si můžete být jistí, že budete úspěšní. A pokud ještě navíc rádi sázíte na jistotu a chcete darovat šperk ze zlata, tak maximálně zabodujete.

Zlato je krásné, noblesní a jedinečné

Pravdou je, že všechny šperky darované s láskou dokáží okouzlit. Ovšem ty zlaté přináší vždy něco navíc, což ostatně už dávno věděli i naši předci. Zlato je nesmírně vzácný kov a společně s ním vždy darujete nejen velkou dávku přepychu, ale také historie a jedinečnosti.

  • zlato se vyznačuje mimořádnou odolností
  • nepodléhá oxidaci
  • zlaté šperky nevyžadují téměř žádnou údržbu a přitom jsou stále krásné
  • dodávají pocit luxusu a výjimečnosti
  • jsou skvělou investicí do budoucnosti

Zlaté Šperky-NM byly, jsou, a nadále budou vždy velmi žádané

Širokou nabídku tvoří šperky z různých kovů, ale právě ty zlaté jednoznačně dominují. Před pár lety si zákazníci oblíbili šperky z bílého zlata, které se vyrovnaly nabídkou šperkům v klasické žluté barvě. V poslední době začíná být vyhledávaným artiklem zlato červené neboli růžové, je jedno, jak ho nazvete, pořád se jedná o krásný růžový odstín, který ladí k barvě kůže. Šperky jsou často doplněné o brilianty, tak si každý může vybrat, co si jeho srdce i oči žádají.

Mezi nejčastěji kupované se dlouhodobě řadí náušnice, jelikož jsou bezesporu královnami mezi dámskými šperky. Ve zlatém kabátku jsou v uších nepřehlédnutelné a spolehněte se, že tento výběr šperku zapůsobí u každé ženy, prostě doplní a podtrhne ženskou krásu.

Využijte slevový kód DRBNA-VANOCE-3 a získejte 3% slevu

Umět si získat srdce i obdivné pohledy dam každopádně dokáží i zlaté náramky. Vysvětlení je jednoduché, výběr variant je široký, od základních typů jako ankr, pancr nebo lambáda, až po složitěji zdobené v bicoloru nebo pevném kruhu ladně obepínajícím zápěstí. Oblibě náramků se není čemu divit, snad je to dáno jejich prvotřídním provedením, dost možná jejich originalitou a nebo tím, že všichni vědí, že zlato pokaždé dokáže zabodovat a dojmout.

Darované šperky se tak nepřímo stávají součástí vašich příběhů a krásných vzpomínek. Snad každá žena vlastní nějaký ten šperk uložený ve šperkovnici, spojený oživlou vzpomínkou na maminku, tetu nebo milovanou babičku a tím je generační pouto stále živé, spojené láskou navždy. Tím vším se stávají šperky, které k lidstvu náleží od počátku věků.

Ohodnoť článek

Štítky šperky, zlaté šperky, šperky – nm, dárek, vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete se svým dárkem zabodovat? Vsaďte na jistotu a darujte zlatý šperk  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.