Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

HELUZ i letos odmění kreativní nápady

PR článek

První ročník soutěže HELUZ dům roku loni překvapil velkým zájmem a tvořivostí soutěžících. Do veřejného hlasování se zapojily tisíce podporovatelů. Letošní ročník opět ukáže, co se postavilo nového a přispěje ke vzniku dalšího domova, a to i díky odměnám pro vítězné projekty. Přihlašování je otevřeno do 8. ledna příštího roku.

Česká rodinná firma HELUZ cihlářský průmysl letos vyhlašuje druhý ročník soutěže dům roku. A to ve dvou kategoriích – v první z nich „Postavili jsme dům z cihel HELUZ“ se utkají stavitelé a architekti, kteří během posledních pěti let realizovali rodinný dům z cihel HELUZ. Pro zapojení do soutěže stačí zaslat 3 fotografie a projektovou dokumentaci, případně souhlas autora nebo majitele domu. Vítězný dům zajistí investorovi 50tisícovou finanční odměnu a architektům kredit 50 tisíc korun na služby kreativní agentury X Production nebo redakce blogu archSPACE.cz.

Kategorie „Náš budoucí dům z cihel HELUZ“ je určena nejen pro investory, ale také rodiny, které se stavět teprve chystají. Vyhrát mohou cihly na stavbu v hodnotě až 400 tisíc korun. Úkolem je společnými silami postavit a odprezentovat model vysněného domova. Kreativitě se meze nekladou, takže lze použít jakýkoli materiál od kartonu či stavebnice až po papír. Podcenit by soutěžící neměli ukázkové video, ve kterém musí porotu přesvědčit během 30 vteřin.

Deset finalistů postoupí do druhého kola, ve kterém rozhodne veřejnost

Soutěž dům roku 2022 vyhraje realizace, která zapůsobí celkovým dojmem, vkusem a důvtipem. Určitě nerozhoduje jen výše rozpočtu. Porota, složená z architekta Josefa Vostrackého, fotografa architektury Jiřího Hlouška, šéfredaktora archSPACE.cz Jana Gerycha a zástupců pořádajících společností HELUZ a X Production, vybere v obou kategoriích 10 finalistů. Ti se následně utkají o první místa ve veřejném hlasování na Facebooku společnosti HELUZ, kde zvítězí projekty s nejvíce lajky.

Na hlasující, kteří budou zároveň fanoušky facebookové stránky HELUZ, čeká postup do slosování o hodnotnou cenu. Registrace do soutěže je otevřená do 8. ledna 2023. Další informace jsou dostupné na webových stánkách firmy. Účast v soutěži je zdarma, stačí se přihlásit pomocí registračního formuláře.

S maltou HELUZ SIDI není potřeba voda, elektřina ani drahé pomůcky

Cihla je tradiční stavební materiál, který je odolný a jeho životnost dosahuje až sto let. Stavitelé také stále více oceňují jeho ekologičnost, dostupnost, rychlost výstavby, kvalitní výsledek a uživatelský komfort. Cihelný systém HELUZ nabízí kompletní řešení formou jednoduché skládačky. Zaručuje, že se všechny prvky dají kombinovat, protože jsou ze stejného materiálu a jejich technické parametry se doplňují.

Kompletní systém doplňuje malta HELUZ SIDI, z výroby již připravená k okamžitému použití. Na stavbě není zapotřebí voda, elektřina ani drahé pomůcky, malta se aplikuje válečkem podobným tomu malířskému. Díky HELUZ SIDI stavbu nijak neovlivní úbytek pracovních sil, proces se navíc zjednoduší a výrazně zrychlí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky heluz, soutěž, cihly, hrubé stavby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HELUZ i letos odmění kreativní nápady  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.