Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rekonstrukce za 100 milionů. Mercury oslaví Vánoce v novém kabátě

PR článek

DOC Mercury projde více než pět milionů zákazníků a cestujících ročně. Díky investicím přes 100 milionů korun na ně čeká nejen kompletně zrekonstruované obchodní centrum, ale také nedávno otevřený Intersport, pocta jihočeským sportovcům a celá řada nových obchodů.

Jen těžko v Budějovicích najdeme místa, kterými projde větší počet lidí než obchodním centrem Mercury. Jeho rekonstrukce tak nejen výrazně zpříjemní letošní vánoční nákupy, ale také sehraje klíčovou roli v rozvoji celého širokého okolí.

Nový foodcourt, moderní obchody a minimalistický design

„V Mercury jsme to vzali doslova od podlahy. A spolu s ní jsme zrekonstruovali celé naše obchodní centrum. Úplně nový je také foodcourt s pěti restauracemi a veškeré zázemí. Jsme přesvědčení, že jsme vytvořili příjemné místo, ve kterém se skvěle nakupuje,“ přibližuje rekonstrukci DOC Mercury jeho ředitel Jiří Ludačka a dodává: „Ještě před Vánocemi jsme stihli otevřít zcela nový Intersport spolu se stěnou slávy jihočeských sportovců.“

Mercury získalo nový vzdušnější interiér, moderní osvětlení a velkoformátovou dlažbu. Úplně nový je také foodcourt s pěti restauracemi a 200 místy s k sezení.

Nejen pohodlí, ale i bezpečnost

Výraznou snahu Mercury nasměrovalo také do zvýšení bezpečnosti v obchodním centru i jeho okolí. I díky tomu vznikla v přízemí Mercury služebna městské policie.

„Jsme bezesporu jedním z nejrušnějších míst v Budějovicích. Proto stejně jako na komfortu usilovně pracujeme také na bezpečnosti v našem obchodním centru i jeho okolí,“ vysvětluje Jiří Ludačka. „O to víc jsme rádi, že i vedení města a kraje před nedávnem jasně deklarovalo, že se bude snažit zlepšit bezpečnostní situaci na vlakovém nádraží i v jeho širším okolí, do kterého Mercury rozhodně spadá,“ dodává.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky mercury, doc mercury, rekonstrukce, vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce za 100 milionů. Mercury oslaví Vánoce v novém kabátě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.