Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Viscofan letos rozsvítil vánoční strom a přijde i Ježíšek

PR článek

Druhá adventní neděle je za námi a otevřená políčka adventních kalendářů odpočítávají poslední dny do Vánoc. Prosinec býval tradičně obdobím bujarých firemních večírků, které jsou příležitostí k poděkování zaměstnancům za celoroční práci i k týmovému sblížení. Po dvou „hubených“ pandemických letech jsou zase konečně zpět a zaměstnavatelé svým lidem vynahrazují, co jim v této době museli odpírat.

Nejinak je tomu i u budějckého Viscofanu, který tradiční předvánoční setkání zaměstnanců musel už dvakrát odložit. „Letos jsme už v sobotu před první adventní nedělí uspořádali velkou akci pro zaměstnance a jejich rodiny. Slavnostně jsme rozsvítili vánoční strom, pro děti připravili čertovské i andělské radovánky a pro všechny účastníky pak bohaté pohoštění,“ říká personální manažerka Viscofanu Lucie Němcová.

Firma pro své lidi připravila také několik vánočních dárků. Některé jsou už tradiční a natolik oblíbené, že není radno je měnit. A o jaké dárky jde? Přední světový výrobce obalů na uzeniny obdarovává své zaměstnance už několik let štanglí prémiového loveckého salámu. Bez něj už si lze viscofaňácké Vánoce jen těžko představit. K Vánocům také tradičně patří kapr, zvláště na jihu Čech. Poukázka na rybu dle vlastního výběru je dalším z dárků, který zaměstnanci pravidelně dostávají. Nechybí ani vánoční čokoládová kolekce a letos také powerbanka a dárkový balíček kosmetiky. Stejnou sestavu dárků si domů odnesou všichni zaměstnanci.

Sváteční atmosféru dárků doplňují originální keramické ozdoby, které firma pro každého zaměstnance objednala u chráněné keramické a textilní dílny centra pro lidi s postižením Nazaret v Borovanech. Ozdoby tu vyrobili pracovníci s mentálním, tělesným, smyslovým nebo kombinovaným postižením. Viscofan letos obdaruje i je. Firma se rozhodl podpořit dílnu darem 35 tisíc korun.

Viscofan nezapomíná ani na bývalé kolegy, kteří si užívají zasloužené penze. „Po dvou letech můžeme zase pozvat naše penzisty na slavnostní oběd do restaurace, popovídat si, popřát a předat jim vánoční dárky,“ doplňuje Němcová.

Zkrátka nepřijdou ani externí pracovníci. Viscofan se prezentuje jako rodinná firma, a proto malým dárkem potěší také zaměstnance externích firem, které se starají o pracovní oblečení, závodní stravování, svoz odpadu nebo technickou údržbu.

„Viscofan, stejně jako jiné firmy, prochází v posledních letech složitými zkouškami. Proto bychom měli letošní Vánoce přijímat s ještě větší pokorou a úctou než obvykle. Vážíme si toho, že jsme letošní náročný rok opět zvládli, že nebudeme propouštět, ale naopak jsme zvýšili výrobu a mohli třeba podpořit zaměstnance v období energetické krize. Na své lidi jsme hrdí a nesmírně si vážíme jejich nasazení,“ zakončuje ředitel Viscofanu, Miloslav Kamiš.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky viscofan, vánoční strom, ježíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viscofan letos rozsvítil vánoční strom a přijde i Ježíšek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.