Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vánoční nadílka cukroví ze Srnína: Když se spojí tradice, chuť a řemeslo

PR článek

Jihočechům není třeba nějak zvlášť pekárnu Srnín z malebného šumavského podhůří nedaleko Českého Krumlova představovat. Už více než před 60-ti lety si výrobky ze srnínské pekárny získaly oblibu u svých zákazníků a je tomu tak dodnes. Umění mistrů pekařů a cukrářů je jednou z hlavních priorit, na které majitel pekárny dbá a tradice zde navazuje na poctivé řemeslo.

Nebyly by to ty pravé Vánoce bez dobrého cukroví, a proto si letos pro své zákazníky pekárna Srnín připravila překvapení v podobě zcela nové sladké vánoční nadílky. Sedm nových druhů cukroví naladí vaše chuťové pohárky a vykouzlí tu pravou vánoční náladu. Ochutnávku můžete začít třeba medovo-kokosovými kostkami plněnými bílou čokoládou, vesele žlutými trojhránky s vaječným likérem nebo čokoládovými kousky s lískooříškovou náplní. Klasické linecké cukroví je pro změnu ozvláštněné exotickou marmeládou s příchutí mango a maracuja. Skořicové hvězdičky s polevou, lahodné perníkovo-rumové oválky a křehké ořechové rohlíčky zase provoní váš byt nezaměnitelnou vánoční vůní. Cukroví reprezentuje neobvyklé chutě, a přestože vychází ze starých dobrých receptů, je ve svém pojetí moderní a neotřelé.  Jako u všech svých výrobků kladou cukráři i u vánočních sladkostí velký důraz na vysoký podíl ruční práce s minimem strojové výroby, na smysl pro detail a využívají osvědčené receptury a výrobní postupy. Základem pro všechny výrobky jsou samozřejmostí kvalitní suroviny a stoprocentní jihočeská mouka z vlastního mlýna.

Nové vánoční cukroví najdete v prodejnách hned ve třech různých velikostech.  V balíčku 200 g a 400 g na vás čeká 5 druhů cukroví a v rodinném 800 g balení je zastoupeno všech sedm výše jmenovaných vánočních kousků. Cukroví, které lahodí oku a chutná jako od babičky je navíc baleno do vkusných krabiček, které mají zlatobílou barvu Vánoc a zároveň nechávají nahlédnout dovnitř skrze průsvitnou fólii. Srnínským vánočním cukrovím tak můžete někoho obdarovat a udělat mu radost.

V srnínské pekárně pro vás každý den připravují praví mistři svého řemesla bohatou škálu pekařských i cukrářských výrobků. Na Vánoce tedy můžete ochutnat také například máslově jemné a nadýchané vánočky nebo si připravit chlebíčky z voňavé veky. Přijďte si vybrat, těší se na vaše (nejen) vánoční nákupy v celé síti jejich prodejen.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vánoce, cukroví, pekárna srnín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční nadílka cukroví ze Srnína: Když se spojí tradice, chuť a řemeslo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.