Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Z bývalé stodoly vyrostl stylový obchod Svachovka. Nabízí to nejlepší ze stejnojmenné destilérky i čokoládovny

PR článek

Touha nabídnout svým zákazníkům veškerý sortiment a pohodlnější výběr stála za zrodem nové prodejny Svachovka shop na Českokrumlovsku, která patří ke stejnojmennému hotelu, pivovaru, destilérce, čokoládovně a wellnessu. Z bývalé stodoly tady vybudovali místo, které nadchne nejen nápaditým designem, ale také množstvím výborného a stylového zboží.

„Před lety jsme otevřeli jednu prodejnu v Krajinské ulici v Českých Budějovicích, a protože sídlíme na Českokrumlovsku, bylo nějakým přirozeným krokem otevřít další obchod tady. Navíc jsme se často potýkali s tím, že jsme našim hotelovým zákazníkům nemohli nabídnout veškerý sortiment, který jsme měli. Z kapacitních důvodů to prostě nešlo. A i proto jsme se rozhodli otevřít prodejnu v Chabičovicích,“ popisuje vznik celého nápadu majitel Václav Cvach.

Nová a moderní prodejna stojí v bývalé stodole, která prošla kompletní rekonstrukcí. „Vše trvalo zhruba rok. Z té původní stavby tady zůstaly vlastně jen nosné zdi. Zbytek jsme kompletně očistili a zrekonstruovali. A myslím, že i z reakcí našich zákazníků se to povedlo,“ komentuje Cvach.

A co všechno tedy v novém obchodě najdete? Kromě kvalitních destilátů ze Svachovky, které letos získaly několik ocenění, můžete vybírat z mnoha druhů whisky, likérů, míchaných nápojů, piva a také čokoládových pralinek. „Máme tady 30 druhů pralinek a velkou výhodou je, že si je zákazníci mohou koupit na váhu do pytlíčků. Ušetří tak za krabičky,“ vysvětluje Václav Cvach. Stejný princip prodeje pralinek je také v prodejně v Českých Budějovicích.

Jako novinku zařadili v obchodě do prodeje výběrovou kávu a bylinkové čaje. Samozřejmostí jsou nejen před Vánoci poukazy a dárkové balíčky s whiskey nebo pálenkou. „Jsou to krásné designové kazety, na kterých jsme dělali téměř půl roku a mám velkou radost, že se líbí. Připravili jsme také moc pěknou sadu čtyř ginů, každý z nich jsme vydávali k jednomu ročnímu období,“ vyjmenovává širokou nabídku Cvach.

Celý sortiment mohou lidé koupit také na eshopu. „Díky němu si mohou naši zákazníci objednávat své oblíbené produkty i když k nám nemají zrovna cestu. Velmi dobře tam funguje náš Tuzemák, který když lidé ochutnají, do objednávky ho vždy přihodí,“ směje se majitel Svachovky.

Součástí nového obchodu je také kavárna a v létě bude pro zákazníky připravena zahrada s dětským hřištěm a výdejním okénkem. Tím ale plány na Svachovce nekončí. „Máme samozřejmě mnoho dalších plánů, které bychom chtěli realizovat. Aktuálně například připravujeme program, v rámci kterého budeme zákazníkům točit naše destiláty do PET lahví, čímž jim zase ušetříme nějaké peníze za klasické lahve,“ prozrazuje Václav Cvach.

Nový obchod Svachovka shop najdete v Chabičovicích na Českokrumlovsku. Otevřeno je každý den, a to včetně víkendů, od 10 do 18 hodin. Nakoupit tady tak mohou i hosté z hotelu, kteří přijedou na některý z tématických víkendů. „Teď aktuálně tam máme Silvestrovský balíček nebo Zimní detox. Velmi zajímavý bude také na konci ledna Asijský víkend s whiskey,“ láká majitel Svachovky.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky svachovka, hotel, eshop, obchod, likér, whiskey, čokoládové pralinky, václav cvach

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z bývalé stodoly vyrostl stylový obchod Svachovka. Nabízí to nejlepší ze stejnojmenné destilérky i čokoládovny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.