Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rodinné víkendové lyžování je letos ve Skiareálu Lipno o 20 procent levnější

PR článek

Skiareál Lipno nabízí kilometry perfektně upravených sjezdovek, bezpečný nástup na lanovky, lyžařskou školu, snow park, čtyřhvězdičkový hotel přímo u sjezdovky i skvělou gastronomii a půjčovnu lyžařského vybavení.

Lyžování na Lipně je letos super výhodné. Přestože zdražuje snad téměř všechno, Skiareál Lipno drží ceny u ledu. Vaši peněženku ale určitě zahřejí, a dokonce vám ani nezamrzne úsměv na rtech. Rodinné víkendové lyžování je totiž na Lipně o 20 % levnější. Navíc cena dvou a vícedenního skipasu zahrnuje večerní lyžovačku zdarma a čtyř a vícedenní skipas potěší vstupem na oblíbenou Stezku korunami stromů zdarma.

Letošní skvělou novinkou je Seidelův zimní fotokoutek v hotelu Element. Až do 16. března si můžete každou středu a čtvrtek vytvořit dobové zimní fotografie se starou patinou. K dispozici budou i dobové doplňky jako sáně, lyže, oblečení. Díky doplňkům a dobovým kulisám můžete se vrátíte v čase do doby našich babiček a prababiček. A domů přijdete se skvělou vzpomínkou na letošní zimu na Lipně.

I v zimě je skvělý nápad zajít na Stezku korunami stromů, je otevřená celoročně a výhledy na ztichlou a zasněženou krajinu působí krásně uklidňujícím dojmem. Při jasném počasí možná uvidíte až vzdálené Alpy. Bez pevné půdy pod nohama, na kterou jste zvyklí, možná uvidíte mnohé věci s větším nadhledem a vrátíte se zpátky na zem s trochu větším klidem. Po cestě nevynechte edukační a adrenalinové zastávky, kterými je Stezka vyšperkovaná.

Skiareál Lipno je výjimečný prostor, který využijí především rodiny s dětmi. Vynikající lyžařské podmínky, skvěle upravené a zasněžené svahy a bezpečné sedačkové lanovky jsou tím hlavním, co při zimní dovolené potřebujete. K tomu připočtěte slevy na víkendový jednodenní skipas, dostupný servis sportovního vybavení i špičkovou gastronomii. Pokud hledáte nadstandardní služby a výjimečné zimní zážitky, vyrazte v zimě na Lipno.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky lipno nad vltavou, lyžování, skiareál lipno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rodinné víkendové lyžování je letos ve Skiareálu Lipno o 20 procent levnější  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.