Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nepropásněte dokonalé lyžařské podmínky ve Skiareálu Lipno

PR článek

Ve Skiareálu Lipno panují dokonalé podmínky pro zimní zábavu na svahu. V provozu jsou všechny lanovky, večerní lyžování i lyžařská škola se speciální výukou o pololetních prázdninách, kdy stejně jako o víkendech platí 20% sleva na rodinný skipas.

Na sjezdovkách ve Skiareálu Lipno leží 80 centimetrů technického i přírodního sněhu. Spolu se sjezdovkou Pánskou, která se přidává ke všem dosud otevřeným sjezdovkám, je upraveno více jak osm kilometrů sjezdovek. Denní i večerní lyžování je v plném provozu. Lyžaři se mohou těšit na perfektně upravené svahy a bezpečné sedačkové lanovky. Skiareál je v provozu denně od 8:30 do 16 hodin. Večerní lyžování očekává své lyžaře mezi 18. a 21. hodinou.

Lyžařská škola připravila na pololetní prázdniny a navazující víkend speciální skupinovou výuku pro začátečníky ve třech kategoriích – lyžaři 4-5 let, lyžaři 6-15 let a snowboardisti 8-15 let. Místo je potřeba si rezervovat předem a nejlépe online a se slevou. Tu mohou využít také rodiny s dětmi, které si o víkendu přijedou zalyžovat. I tentokrát na ně čeká 20% sleva na rodinné skipasy, která je ale navíc platná také v pátek 3. února, tedy o pololetních prázdninách.  Zábava na svahu tak návštěvníky s dětmi vyjde o poznání levněji.

„Podmínky jsou u nás perfektní, nejlepší v letošní sezóně i na české straně Šumavy, byla by velká škoda je nevyužít,“ komentuje situaci tisková mluvčí Skiareálu Lipno Olga Kneiflová.

Povídání o Zmizelé Šumavě a vzpomínka na Emila Kintzla

Lyžař, průvodce, milovník Šumavy a originální vypravěč Emil Kintzl mapoval s kolegou Janem Fischerem příběhy lidí a míst na Šumavě, které už pohltil čas. Díky jejich práci vznikla série knih i seriál Zmizelá Šumava. Potkáte se v nich se životy šumavských pytláků, léčitelů, mlýnů i skláren. Vydání posledního dílu knih Zmizelá Šumava – S Emilem pěšky se Emil Knitzl už nedožil. Ale my můžeme knihu pokřtít, a přitom na šumavskou legendu zavzpomínat 4. února v 18 hodin v kongresovém sále hotelu Element.

Kromě ideálních podmínek pro lyžování jsou ve Skiareálu Lipno také špičkové podmínky pro situace, kdy dojde energie a potřebujete ji rychle doplnit. Přímo na svahu jsou dvě občerstvovací zastávky – Energo a U Yettiho. Na obou místech načerpáte novou sílu a odpočinete si u tradičních pochoutek.

Ty nabízí také vyhlášená restaurace Stodola na náměstí před hotelem Element.  Sladkou tečku pomůže vyřešit známá cukrárna Povidloň se svou nabídkou tradičních i inovativních zákusků a lahodné kávy. Pro rychlejší občerstvení lze navštívit také food truck, který je zaparkovaný na náměstíčku před Klientským informačním centrem.

Skiareál Lipno má odpověď na všechny vaše potřeby – ať už je to zimní zábava na svahu, špičková lyžařská škola, kvalitní gastronomie nebo všechno najednou. Využijte toho.

Ohodnoť článek

Štítky Skiareál Lipno, Lipno, lyžování, zima, sníh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepropásněte dokonalé lyžařské podmínky ve Skiareálu Lipno  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.