Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Užijte si jarní prázdniny v Aquapalace Praha v teple a za jakéhokoliv počasí

PR článek

Hledáte originální nápad, jak si užít volno se svými ratolestmi? Navštivte až do neděle 19. března jeden z nejzábavnějších aquaparků ve střední Evropě a zaplaťte vstup pro dítě za pouhou 1 Kč! Čeká vás bohatý a pestrý animační program, velké množství vodních atrakcí a příjemné letní teploty. Zažijete společně moře zábavy i adrenalinu a užijte si jarní prázdniny stejně, jako byste byli v tropech!

Ať už venku prší anebo sněží, v Aquapalace Praha zažijete léto po celý rok! Tropické teploty vzduchu a vody lákají malé i velké návštěvníky k celodenním vodním radovánkám. Užijte si po celou dobu jarních prázdnin v průběhu dne velké množství vodních atrakcí, tobogánů, skluzavek, laser show až po pravé mořské vlnobití či bohatý doprovodný program.

Dítě za korunu

V Aquapalace Praha na vás až do neděle 19. března čeká bohatý animační program a vstup pro dítě za pouhou 1 Kč. Oblíbená každoroční akce pořádaná v období jarních prázdnin nabídne vedle kouzelnického představení i adrenalinový zážitek v podobě vodního parkouru.

Speciální doprovodný program k jaru plné her a zábavy ve Vodním světě Aquapalace Praha



Kouzelnické vystoupení v podání Martina Kellemana  

Co by to bylo za den plný překvapení bez pravého kouzelníka. Aquapalace Praha si pro návštěvníky připravil vystoupení jednoho z nejtalentovanějších mistrů čar a kouzel - Martina Boháče alias Martina Kellemana. Vezměte v sobotu 11. března děti na kouzelnickou show a potěšte je netradičním a zábavným představením!

Vodní parkour po celý víkend

Nenechte si ujít jedinečnou možnost vyzkoušet si pořádný adrenalinový zážitek v podobě vodního parkouru. Pravidla jsou jednoduchá, přes překážky můžete přeskočit nebo přelézt, ale za žádnou cenu je nesmíte podplavat! Přijďte si vyzkoušet populární atrakci na vlastní kůži a užijte si s dětmi netradiční zábavu, která na vás v Aquapalace Praha čeká po celý víkend 18. - 19. března.

Zasloužený relax pro dospělé návštěvníky

Svěřte děti do péče místních animátorů a užijte si chvilku relaxace o samotě. Vybírat můžete z ozdravovacích i zkrášlovacích procedur ve Spa & Wellness. Příjemný a především luxusní zážitek poskytne největší saunový svět v České republice. Saunový svět Aquapalace Praha nabízí celkem 18 různých saun a prohříváren. Prostor je rozdělen na římské lázně, finské sauny a venkovní část s vířivkami a ceremoniální saunou známou jako srubová baňa. Zavítat do Saunového světa můžete i v průběhu mezinárodního festivalu zážitkového saunování, SaunaFest 2023, který bude probíhat od čtvrtku 23. března až do neděle 26. března. Akce celosvětového formátu představí to nejlepší ze světového saunového divadla. Těšit se můžete také na vystoupení nejlepších saunérů a týmů v rámci Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech. Chybět nebude bohatý program saunových show a divadelních ceremoniálů saunérů z desítky zemí světa.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Aquapalace Praha, jarní prázdniny, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Užijte si jarní prázdniny v Aquapalace Praha v teple a za jakéhokoliv počasí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.