Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Požár poškodil dům na Jindřichohradecku. Osadní výbor chce rodině pomoci sbírkou

V posledních týdnech hořelo v několika domech v okolí Jindřichova Hradce. Jedním ze zasažených domů byl i ten rodiny Kalinových v Radouňce. Osadní výbor Radouňka ve spolupráci se Spolkem Radouňka žije proto uspořádal finanční sbírku na pomoc rodině, která v domě žije. Tím jim chtějí pomoci zmírnit následky požáru.

„Z důvodu solidarity a ochoty pomoci této rodině se Osadní výbor Radouňka ve spolupráci se Spolkem Radouňka žije rozhodl pomoci rodině Kalinových uspořádáním finanční sbírky na účet 9000057614/0600,“ shrnul předseda Osadního výboru Radouňka a místopředseda spolku Radouňka žije Radek Hrubý.

K požáru došlo 26. února. Dům patří rodině Kalinových, ve kterém žije rodina se dvěma malými dětmi a jejich dědeček. Při požáru došlo k velkému poškození přízemí domu a sklepních prostor.

„Tato finanční pomoc bude použita na opravy škod způsobené požárem. Věřím, že se mezi námi najdou lidé, kteří nejsou k ostatním lidem lhostejní a přispějí jakoukoliv částkou, která v tomto případě půjde na dobrou věc,“ dodal Hrubý.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Jindřichův Hradec

Štítky dům, Radouňka, požár, Jindřichův Hradec, sbírka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár poškodil dům na Jindřichohradecku. Osadní výbor chce rodině pomoci sbírkou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.