Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Lipně sezóna nikdy nekončí, jarní zážitky na vás čekají

PR článek

Jaro už se hlásí o slovo i na Šumavě. Lyže vraťte do půjčovny a vyměňte je za koloběžky, kola, in-line brusle nebo jenom procházky probouzející se přírodou. Rodinný areál Lipno vítá jaro speciální nabídkou v restauraci Stodola, otevřením půjčoven sportovního vybavení a super akcí nejen pro děti s názvem Velikonoční cesta lišáka Foxe. Velikonoce na Lipně jsou prostě plné zážitků.

Počasí je sice proměnlivé, ale pro milovníky pohybu v přírodě to není žádný problém. Rodinný areál Lipno proto vychází svým návštěvníků vstříc a otevírá své atrakce, které zimní počasí na pár měsíců zavřelo. Už nyní si proto můžete v půjčovně zapůjčit silniční koloběžku nebo kolo a protáhnout tělo po zimě. Rodiče nejmenších dětí ocení možnost vypůjčení vozíku za kolo, ve kterém své dítko provezou bezpečně a v suchu. Pro ty, kteří potřebují začít v méně náročném rytmu, jsou k dispozici také oblíbená elektrokola. Půjčené in-line brusle vyzkoušíte hned na blízké příjemné stezce kolem jezera.

Stálicí mezi lipenskými zážitky je unikátní Stezka korunami stromů. Výstup nad koruny vzrostlých stromů udělá dojem na každého. Působivé rozhledy nenechají nikoho chladným, svět najednou uvidíte s větším nadhledem a rozhledem. Při troše štěstí zahlédnete i Alpy. Navíc je Stezka plná edukativních zastávek s přírodní tematikou, což ocení především menší děti a jejich rodiče. Pro milovníky dobrodružství jsou na Stezce připravená adrenalinová stanoviště. Za pozornost stojí například adrenalinová síť, na které otestujete svůj strach z výšek a ze ztráty pevné půdy pod nohama. A pokud by vám to nestačilo, využijte na zpáteční cestě padesátimetrový tobogán.

Velikonoce s dobrodružnou výpravou a speciálním menu

Dobrodružnou a lákavou akcí pro rodiny s dětmi je Velikonoční cesta s lišákem Foxem. Na Bílou sobotu 8. dubna se ve 13 hodin můžete vydat na výpravu s oblíbeným zrzavým maskotem rodinného areálu. Napínavé a zábavné putování začíná před hotelem Element a společně s lišákem dojdete až ke Stezce korunami stromů. Během odpoledne si upletete pomlázku nebo vyrobíte velikonoční zápich. Užijete si také jedinečnou sladkou dílnu s vyhlášenou cukrárnou Povidloň.

„U nás sezóna opravdu nikdy nekončí. Pracujeme stále na tom, aby si naši návštěvníci pobyt u nás užili. Víme, že se k nám vracejí díky skvělé zábavě a službám v nejlepší kvalitě. Takže i Velikonoce u nás jsou tím nejlepším zážitkem pro celou rodinu,“ vysvětluje jednatel areálu Matěj Kratochvíl.

Ke skvělým zážitkům neodmyslitelně patří také kvalitní jídlo. V Rodinném areálu Lipno ho nemusíte dlouho hledat, stačí dorazit do stylové restaurace Stodola. Speciální velikonoční menu plné jehněčích specialit, zelených salátů a dalších velikonočních dobrot zajistí dokonalý zážitek. Nepropásněte omezenou nabídku, velikonoční menu ve Stodole ochutnáte pouze 7.-10. dubna.

Rodinný areál Lipno láká na výjimečné zážitky. Vychutnejte si šumavskou přírodu ještě předtím, než bude v létě plná turistů. Velikonoce na Lipně jsou výjimečnou možností, jak si vychutnat sportovní i gastronomické zážitky a užít si zábavu s celou rodinou.

Ohodnoť článek

Štítky Lipno, Šumava, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Lipně sezóna nikdy nekončí, jarní zážitky na vás čekají  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.