Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Není barva jako barva. Na prodejnách Barvy-laky Komplet vám o tom zkušení prodejci povědí své

PR článek

Barvy-laky Komplet je firma s více než patnáctiletou historií. Specializuje se na prodej barev, laků či aplikačních pomůcek a na jejích prodejnách se o vás postará tým zkušených prodejců. Jak zdůrazňuje manažer Robert Szó, zakládají si zde především na kvalitě. Na prodejně proto najdete jen to nejlepší, co současný trh nabízí. A sortiment je zde opravdu bohatý.

O zákazníky se postará zkušený tým prodejců

Stalo se vám už někdy, že jste potřebovali doma něco natřít, ale nevěděli jste, jakou barvu či lak máte na daný typ povrchu použít? Vyrazili jste tedy do nejbližšího hobbymarketu, našli uličku s barvami a laky, vložili do nákupního košíku první cenově lákavý produkt a pustili se do práce. Po několika okamžicích natírání jste se ale nestačili divit. Barva totiž vypadala úplně jinak, než jste si původně představovali, navíc jste použili špatný váleček a vaše stěna v obýváku teď vypadá spíš jako pokus o abstraktní dílo.

Tak přesně tomuto scénáři se můžete naprosto jednoduše vyhnout. Stačí navštívit jednu z prodejen firmy Barvy-laky Komplet, třeba tu v Českých Budějovicích. Zde máte stoprocentní jistotu, že nikdy neodejdete s produktem, který po aplikaci nebude odpovídat vašim představám. Od toho tu je totiž zákazníkům k dispozici zkušený tým prodejců, z nichž někteří mají za sebou i více než desetiletou praxi a zkušeností opravdu na rozdávání. Rádi vám se vším poradí a udělají co bude v jejich silách, aby našli řešení pro každý z vašich požadavku. Ať už budou jakkoli bláznivé.

„Nabídneme řešení a ukážeme, co je zrovna trendy“

„Každému zákazníkovi jsme schopni poradit, probrat s ním jeho představy. Společně se pak dobereme řešení, které je v daném případě nejlepší. Lidé náš přístup zpětně také dokáží ocenit, třeba v recenzích na internetu si naši prodejnu vychvalují a doporučují nás pak i dále. Za ty roky si nevzpomínám, že bychom nedokázali někomu s něčím pomoci,“ naznačuje manažer Barvy-laky Kompletu Robert Szó.

Návštěvu na prodejně Barvy laky Komplet není potřeba domlouvat předem. Vše probíhá tak, že personál nejprve zjistí, jakou má zákazník vůbec představu. „Poté mu můžeme nabídnout různá řešení, ukázat aktuální trendy. Stává se, že zákazník přijde s tím, co by se mu zhruba líbilo, když ale vidí všechny možnosti, které na prodejně máme, tak svou představu často ještě přehodnotí. Máme tady připravený také koutek, kde si lidé v klidu mohou sednout se vzorníky a vše si dobře promyslet. My jim ukážeme, co je možné,“ přibližuje Robert Szó.

Velcí výrobci i privátní značka Barvy-laky Komplet

Výběr barev, laků i aplikačních pomůcek je na prodejnách Barvy-laky Komplet opravdu velký, dokonce jeden z největších v rámci konkurence. To podle manažera potvrzují například i profesionální malíři, kteří sem jezdí nakupovat materiál ve velkém.

„Jsme schopni uspokojit široké spektrum zákazníků, ať jsou to lidé, kteří si chtějí vymalovat jednu stěnu pokoje, nebo firmy, které u nás pravidelně nakupují materiál na své vlastní zakázky. Všichni vědí, že u nás dostanou kvalitní produkty, takže se pak také vracejí. Lidé k nám často chodí i na osobní doporučení,“ naznačuje Szó.

Na každé prodejně najdete produkty téměř všech druhů, od interiérových barev, fasádních omítek či průmyslových barev až například po asfaltové nátěry. Na výběr je mimo to také z velkého množství aplikačních pomůcek. Stejně jako barvy a laky je i příslušenství dodáváno v té nejvyšší kvalitě. V Barvy-laky Kompletu se snaží nabízet zejména české výrobce, ale k dispozici jsou i zahraniční produkty. V regálech najdete výrobky od firem jako ColorWest, Caparol, Het, Sokrates nebo Severochema.

„Především se ale snažíme dbát na kvalitu všech výrobků, které nabízíme. Když například zjistíme, že kvalita nějakého výrobce šla dolu, tak jej vyřazujeme ze své nabídky,“ zdůrazňuje Szó a dodává, že na každé prodejně jsou součástí sortimentu také barvy a laky privátní značky ProHB.

Lidé upřednostňují kvalitu

Samotnou návštěvu prodejny není nutné dopředu nijak domlouvat, vždy se najde někdo, kdo se vás ujme. Není výjimkou, že z původně plánované rychlé návštěvy nakonec zákazník stráví na prodejně i delší čas. Ten si lidé mohou navíc zpříjemní třeba šálkem dobré kávy. Takový servis budete jinde hledat jen ztěží. A je to právě kvalita a zákaznickcý servis, jež dělají z prodejen Barvy-laky Komplet jedinečného hráče na trhu.

„Například v hobbymarketu sice koupíte možná o trochu levnější produkty, já se ale zákazníkům snažím na základě dlouholeté zkušenosti vsvětlit, že zejména co se týče životnosti barev a laků je lepší si připlatit za lepší kvalitu. Platí zde jednoduché pravidlo - dražší barva déle vydrží. Podle mého názoru je lepší natírat jednou za pět let než každý rok. Zkušenost mám pak takovou, že lidé si pak už většinou sami sáhnou raději po dražším výrobku,“ uzavírá Szó.

Prodejny Barvy-laky Komplet najdete na celkem pěti místech po celém Česku. Na jihočeskou pobočku narazíte na Rudolfovské třídě v Českých Budějovicích.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Barvy-laky Komplet, barvy, laky, prodejna, malířské potřeby, České Budějovice, zákazník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Není barva jako barva. Na prodejnách Barvy-laky Komplet vám o tom zkušení prodejci povědí své  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.