Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Juniorský golf na Hluboké opět startuje již od tohoto dubna

PR článek

Mohla by to klidně být otázka v testu: Zkuste najít sport, který mohou provozovat mladí i staří, celé rodiny, začátečníci i pokročilí, a navíc všichni společně? Odpověď někoho překvapí, jiného ani trochu. Je to golf! Má ještě další zajímavou přednost – začít s ním můžete v jakémkoliv věku. Na mladé zájemce o tuto vznešenou hru čeká pod zámkem Hluboká nejen zábava, soutěže, ale i mnohem více.

Zámecký Golf Resort Hluboká má nejširší golfovou základnu v Jihočeském kraji. Již od roku 2012 je každý rok řazen nezávislými golfisty, ale i agenturami mezi TOP 10 nejlepších resortů v ČR, a v anketě časopisu Golf Digest patří poslední roky dle hodnocení dokonce mezi tři nejlepší. Pro ty nejmenší, na které se také zaměřuje, přináší skvělou nabídku.

Jaká je tedy nabídka pro mladé, kteří chtějí s golfem začít, nebo se v něm ještě zlepšit?

Pro blížící se golfovou sezonu, začínající již v polovině tohoto dubna, jsou nabízeny kurzy Junior Golfu pro děti věku od 6-16 let. Tréninky mohou navštěvovat jak golfoví nadšenci, tak úplní začátečníci, a to ve dvou věkových a výkonnostních skupinách dle úrovně golfových znalostí.

Kurzy jsou zaměřeny na rekreační i výkonnostní golf. Děti si během tréninků osvojí jak herní golfové dovednosti, tak se naučí golfová pravidla a seznámí se s principy golfové etikety. První zkušební trénink je navíc zcela zdarma. Děti si tak mohou nezávazně vyzkoušet tento sport, oblíbený napříč všemi generacemi.

A proč by se vaše dítě mělo věnovat golfu?

Golf patří mezi nejzdravější sporty. Umožňuje pohyb na čerstvém vzduchu, udržuje celkovou kondici dětí a je zde minimální riziko úrazu. Golf navíc podporuje celkovou samostatnost a trpělivost dětí, posiluje jejich sebevědomí a zároveň je učí hrát fair play. Golf je univerzálním sportem a podněcuje fyzickou i psychickou připravenost. Také je vhodným doplňkem ke stávajícím sportům, kterým se vaše dítě věnuje.

Kurzy budou probíhat vždy v úterý a ve čtvrtek. Až 2x týdně je tedy možné se golfu věnovat v rámci těchto kurzů. Jako bonus pak děti získávají roční registraci u České golfové federace a mnoho dalšího. Zahájení kurzů je naplánované na úterý 18. dubna.

Pro pokročilejší malé golfisty, kteří se ve svých dovednostech chtějí ještě více zdokonalovat a plynule navázat na kurzy Junior Golfu, je připravena nově „nadstavba” a to „Junior Golf Intensive”, který ještě více prohlubuje golfové znalosti a dovednosti, jakožto i strategii hry.

A jedna golfová pravda na závěr: Věřte tomu nebo ne, pocit, když poprvé odpálíte míček a on letí a letí, je úžasný. A nejspíš budete v tu chvíli vy, popřípadě vaše dítka, definitivně polapeni…

Více informací naleznete na www.golfhluboka.cz, nebo volejte na recepci golfového klubu na telefon 776 826 376, případně pište na email recepce@golfhluboka.cz.

Ohodnoť článek

Štítky Golf Resort, Hluboká nad Vltavou, děti, junior golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Juniorský golf na Hluboké opět startuje již od tohoto dubna  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.