Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zapište si do diářů čtvrtek 1. června. Koná se akce Den dětí a Policistou na zkoušku

PR článek

Zajímavou akci chystá jihočeská policie na 1. červen 2023. V areálu Sportovního klubu policie v Českých Budějovicích bude ve čtvrtek odpoledne připraven nejen pestrý program pro děti, ale dopoledne před tím proběhnou také oblíbené fyzičky „Policistou na zkoušku“.

Zkoušky fyzické zdatnosti si může jako vždy přijít vyzkoušet široká veřejnost. Poslední takovou výzvu přijala skvělá skupina borců a borkyň a poměřila mezi sebou své síly v sobotu 22. dubna. Od ročníku 1965 až po ročník 2008, muži i ženy z různých okresů celého Jihočeského kraje, ti všichni bojovali v několika disciplínách. Člunkový běh, pánské kliky, angličáky a běh na jeden kilometr… to vše se boduje. Pro úspěšné splnění fyziček musí zájemce dosáhnout minimálně 36 bodů.

Ze všech třiceti devíti účastníků dokonce třicet mužů a žen ve fyzických testech uspělo a obdrželi Osvědčení o absolvování Testů fyzické zdatnosti platné jeden rok. Bude jim pak uznáno, pokud zahájí přijímací řízení do služebního poměru k Policii ČR. Tři nejúspěšnější z mužů dosáhli: 63, 64 a celkový vítěz skvělých 65 bodů. Celou sobotní skupinu účastníků fyziček si chválili i policejní psychologové, kteří je díky zadaným testům vyhodnotili povětšinou jako psychicky zdatné pro možné uplatnění u Policie ČR.

Doprovodný program akce doladil atmosféru povedeného slunečného dopoledne. Nejmodernější policejní technika a soutěže pro malé i velké, to vše bylo k dispozici jak účastníkům fyziček, tak i ostatním návštěvníkům. Akci jako partner doprovodila i Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR se svými aktivitami pro děti.

Kdo by litoval, že to nestihl, další příležitost bude na Den dětí ve čtvrtek 1. června. Jihočeská policie chystá na celý den bohatý program, a to opět v areálu Sportovního klubu policie v Českých Budějovicích. Dopoledne bude věnováno Testům fyzické zdatnosti pro všechny zájemce. Odpoledne po 13. hodině program plynule přejde v oslavu Dne dětí. Připraveny jsou soutěže pro malé i velké, bezpečná jízda na elektrokoloběžkách, nejmodernější policejní technika, dynamické ukázky policejní práce, ukázky výcviku služebních psů, nácvik první pomoci, bezpečnost silničního provozu, simulátor nárazu a mnoho dalšího. Vítaná je široká veřejnost i rodiny příslušníků Policie ČR.

Nezapomeňte si proto zapsat do diářů čtvrtek 1. června jako příležitost pobavit se s jihočeskou policií a dalšími partnery akce. A kdo by si chtěl dopoledne vyzkoušet zmiňované fyzické testy, je potřeba se dopředu zaregistrovat na e-mail: krpc.workshop@pcr.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Policie, Policistou na zkoušku, Den dětí, testy fyzické zdatnosti, fyzičky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zapište si do diářů čtvrtek 1. června. Koná se akce Den dětí a Policistou na zkoušku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.