Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyrazte na dovolenou pohodlně a levně

PR článek

Léto už klepe na dveře a vy se už všichni nemůžete dočkat slunečních dní. S létem se blíží i prázdniny, které chce každá rodina či parta přátel strávit někde u moře, kde si užijí zasloužený odpočinek. Co takhle vyrazit tam autem a zažít společný roadtrip jako z amerického filmu?

Začali jste plánovat společnou dovolenou, na kterou se těšíte celý rok? Tak ještě chvíli počkejte, protože je tu skvělá možnost, jak si to spolu mnohem víc užít. Nestresujte se časovým presem, že musíte být přesně v osm večer na letišti, na kterém vás donutí přeorganizovat vaše věci, protože kufr je moc těžký. Zapomeňte na dlouhou cestu vlakem, kde si zarezervujete místo vedle cestujících, kteří chtějí celou noc hlasitě zpívat nebo budou během spánku vydávat děsivé zvuky.

Zkuste se vrátit ke kořenům, když se na dovolenou jezdilo autem. Vzpomeňte si na to kouzlo. Všichni jste byli pohromadě, mohli jste se zastavit na jakémkoliv místě a králem zájezdu byl ten, kdo rozhodoval o hudbě. Na to je bezpochyby mnoho skvělých vzpomínek. Co takhle vyrazit znovu? Zabalit řízky do alobalu, naházet věci do kufru a vydat se vstříc cestě, na kterou nezapomenete.

V Českých Budějovicích je nová autopůjčovna CAR4WAY, kde máte možnost půjčení vozu na jednodenní výlet nebo na cestu do zahraničí klidně na 14 dní. Skvělou volbou na jakoukoliv cestu jsou zbrusu nové vozy Hyundai i30 Kombi nebo Hyundai Tucson. Oba vozy nabízí mnoho prostoru, do kterého můžete uložit všechny své tašky a zároveň budete mít skvělý komfort během jízdy.

 

Taková cesta do Chorvatska trvá pouze 12 hodin a během toho se můžete podívat na dechberoucí krajinu Rakouska či Slovinska. Vaše jízda tak může být okořeněná různými zastávkami, ochutnávkou místních kuchyní nebo zajížďkou za nějakou památkou či přírodním úkazem. Zkrátka jste pánem svého času a nemusíte kontrolovat, zda už jste neměli někde přestoupit.

Právě u Chorvatska je výhodou mít půjčený vůz, protože je zde mnoho skrytých klenotů, které je téměř povinnost navštívit. Každý, kdo už navštívil tuto zemi, určitě vzpomíná na přeplněné pláže nebo ulice plné turistů. Jenže s vozem můžete zajet i na místa, která nejsou takto frekventovaná. Navštívíte tak menší města nebo pláže, o kterých skoro nikdo neví. Představte si, že máte celou pláž pro sebe. Můžete si v klidu vychutnat brunch nebo si pustit svou hudbu. Zkrátka se na chvíli stanete majiteli objevené pláže.

Teď už jen stačí zajet na pobočku CAR4WAY v Českých Budějovicích, kde si vyberete ze široké nabídky vozů. Každý vůz, který zde uvidíte, můžete mít ihned k dispozici nebo si ho rezervovat na určitý termín. Vaše dovolená může tedy vzniknout spontánně během dlouhého večera s přáteli nebo si ji můžete naplánovat dopředu.

Vyrazte na dovolenou pohodlně a levně s CAR4WAY. Budete mít jistotu, že vámi vybraný vůz je nový a připravený na jakoukoliv cestu. Nemusíte se tak bát, že by vás někde nechal na holičkách.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Car4way, autopůjčovna, dovolená

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyrazte na dovolenou pohodlně a levně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.