Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Otevření nové iWant Apple Premium Partner prodejny. Čekejte akční ceny, slevy i soutěž

PR článek

iWant otevírá svou v pořadí třetí Apple Premium Partner prodejnu v IGY Centru České Budějovice. K otevření dojde 2. 6. 2023, kdy bude pro všechny zákazníky připravena široká nabídka Apple produktů za výhodnou cenu, mnoho slev, bohatý doprovodný program i soutěž o hodnotné ceny.

Apple Premium Partner prodejna

Nová iWant prodejna v IGY Centru České Budějovice bude oproti předchozí Apple Premium Reseller prodejně obsahovat nové označení, a to Apple Premium Partner. Apple Premium Partner je nejvyšší možný status, který Apple svým partnerům uděluje. Společnost iWant proto musí odrážet profesionalitu a všechna kritéria, která toto označení ukrývají.

Smyslem nového konceptu prodejny je přinést zákazníkům zážitek z nákupu na mnohem vyšší úrovni. Na nové prodejně v IGY Centru se proto milovníci Apple produktů mohou těšit kromě možnosti vyzkoušení si kompletního sortimentu také na zákaznický servis nejvyššího stupně, zbrusu nový design, větší prostor pro konzultace, proškolené prodejce nebo na nadstandardní služby jako je výkup zařízení, splátkový prodej, autorizovaný Apple servis s certifikovanými techniky či organizace vzdělávacích školení a workshopů.

Všechna tato kritéria následují i další Apple Premium Partner prodejny, které společnost iWant otevřela. Jednalo se o prodejnu v Praze v Paláci Koruna, která byla otevřena 17. února 2023 a o prodejnu v Liberci v OC Nisa, otevřenou o měsíc později 17. března 2023.  

Nabídka v den otevření

V den otevření budou mít zákazníci možnost zakoupit vybrané iPhony, Apple Watch, iPady, MacBooky, AirPods a veškeré příslušenství jako AirTag či Apple Pencil za skvělé ceny. V nabídce se tak objeví například iPhone 14 Pro 128GB za 25 990 korun, iPhone 11 64GB za 9 990 korun, iPad 10,2“ 64GB už od 7 990 korun, Apple Watch Series 8 za 9 990 Kč, MacBook Air M1 již od 21 990 Kč či AirPods 3. generace za 3 990 Kč. Kromě výhodné nabídky se budou zákazníci moct zapojit do soutěže o vouchery od Amazing Places v hodnotě až 5 000 Kč a užít si bohatý doprovodný program s občerstvením.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky iWant Apple Premium Partner, IGY Centrum, novinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Otevření nové iWant Apple Premium Partner prodejny. Čekejte akční ceny, slevy i soutěž  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.