Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová iWant Apple Premium Partner prodejna kotví v IGY Centru

PR článek

Společnost iWant otevřela svou v pořadí již třetí Apple Premium Partner prodejnu v IGY Centru České Budějovice. Apple Premium Partner je nejvyšší možný status, který Apple svým partnerům uděluje. Profesionalita a další kritéria, která tento status odrážejí, jsou pro iWant prodejnu samozřejmostí.

Apple Premium Partner prodejna

Nová iWant prodejna v IGY Centru České Budějovice převzala nové označení. Z původní Apple Premium Reseller prodejny se stala Apple Premium Partner. Pod nejvyšším označením Apple Premium Partner, který Apple svým partnerům uděluje, se skrývá mnoho kritérií. Tím nejdůležitějším je však poskytnout zákazníkovi ten nejlepší zážitek z nákupu.

Na nejvyšší úrovni musí být kromě perfektního zážitku z nákupu také nadstandardní služby jako je zákaznický servis, konzultace s proškolenými prodejci, nabídka školení a workshopů pro každého uživatele, nabídka výkupu zařízení, autorizovaný servis zařízení s certifikovanými techniky i možnosti splátkového prodeje. A díky kompletnímu sortimentu od značky Apple si každý milovník Apple produktů přijde na své.

Všechna tato kritéria následují i další Apple Premium Partner prodejny, které společnost iWant otevřela v předchozích měsících. První iWant Apple Premium Partner prodejna byla otevřena 17. 2. 2023 v Praze na Václavském náměstí v Paláci Koruna, která sklidila velký úspěch a která celkovou Apple Premium Partner metu skvěle odstartovala. iWant nenechalo nic náhodě a hned následující měsíc 17. 3. 2023 otevřelo druhou prodejnu s tímto označením v OC Nisa Liberec.

Skvělá nabídka v den otevření

Každé otevření nové prodejny je v podání iWant legendární. V den otevření byla pro všechny zákazníky připravena široká nabídka Apple produktů za výhodnou cenu, mnoho slev, bohatý doprovodný program i soutěž o hodnotné ceny. Slevy se týkaly vybraných iPhonů, Apple Watch, iPadů, MacBooků, AirPods a veškerého příslušenství.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky iwant, apple, igy centrum, prodejna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová iWant Apple Premium Partner prodejna kotví v IGY Centru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.