Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wellness Hotel Frymburk nabízí venkovní bazény, sauny, Svět pod hladinou i akce pro děti

Letní sezona je v plném proudu, což pociťuje také oblíbený Wellness Hotel Frymburk na břehu lipenské přehrady. Zájem o ubytování je velký, nejen rodiny s dětmi míří do hotelu za vnitřními a venkovními bazény, Světem pod hladinou či oblíbenými animačními programy.

Oproti loňskému rok byl začátek letní sezony slabší, nyní ale mají tuzemští návštěvníci větší zájem o pobyty v Česku.

„V současnosti se dle nárůstu cen pobytů v zahraničí a také díky tragickým požárům v Evropě lidé vracejí do českých destinací,“ říká Lenka Hortová z obchodního oddělení hotelu.

Wellnes Hotel Frymburk nabízí kromě ubytování a stravování také aquapark s vnitřními a venkovními bazény, přičemž venkovní jsou v provozu do 30. září.

Návštěvníci mají k dispozici také dětský vnitřní vodní svět, vnitřní a venkovní saunový svět, 30 masážních a wellness kabin, Svět pod hladinou a řadu dalších vnitřních aktivit. V průběhu prázdnin navíc běží po celou dobu animační programy pro děti.

Animátoři se do hotelu vrací každý rok a jejich programy nabízí zábavu pro nejmenší od rána až do večerních hodin. 

Děti se jich mohou zúčastnit každý den kromě soboty. Akce je vždy stylizovaná do jednoho z vybraných témat. Letos to jsou například Duhový den s mimoni, Čarodějnický den s pohádkami, Námořnický den s pokladem, Zmrzlinový den či Zakletý den duchů. 

Vůbec největšími lákadly jsou areál vodního světa a také expozice Svět pod hladinou.

A co všechno mohou návštěvníci hotelu vidět ve Světě pod hladinou? Biotop rybníků a řek tam přechází do biotopu střední Afriky, následně do povodí Amazonie, pak do Asie a končí mořskými akvárii.

Součástí jsou mimo jiné také nanoakvária či velká nádrž, kde si děti mohou pohladit nebo nakrmit ryby.

„Nově jsme letos otevřeli expozici Amazonie, kde za sklem můžete pozorovat opravdový život ryb i rostlin této oblasti. Celkem je zde 31 akvárií. Toto vše je doplněno o terária a papouščí volieru,“ pokračuje Lenka Hortová.

Kompletní rekonstrukcí prošel letos vnitřní saunový svět, který přináší psychickou i fyzickou relaxaci. Součástí wellness areálu jsou pak privátní wellness, masáže či koupele. Největší zájem je právě o privátní wellness a masáže.

V průběhu prázdnin je největší zájem o pobyty na 3 až 5 nocí, po prázdninách jsou to především pobytové balíčky. „Z hlediska zvýšeného zájmu o tuzemské pobyty v zajímavých lokalitách bychom doporučovali co nejdříve v případě zájmu navštívit naše stránky nebo kontaktovat naši recepci,“ dodává Lenka Hortová.

Ohodnoť článek

Štítky wellness hotel frymburk, lipno, šumava, výlet, příroda, rekreace, vodní svět, bazén, akvárium

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wellness Hotel Frymburk nabízí venkovní bazény, sauny, Svět pod hladinou i akce pro děti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.