Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportline, Highline, Laurin&Klement je v Česku těžko k sehnání. Až na jedno místo

PR článek

Znáte to. Na jedné straně auto v základním bílém laku. Na druhé to samé, ale v neobvyklé barvě, s chytrými jízdními asistenty a pořádnou porcí pohodlí navíc. Rozdíl třídy. A přitom pořád stejný model. Když si dnes jdete koupit Superba, Passata nebo Kodiaqa, právě výbava rozhoduje o tom, jak moc a na jak dlouho se do auta v příštích letech zamilujete. Stovky Volkswagenů a Škodovek v nejvyšších výbavách teď veze do svých garáží Autodraft. Jen hodinku cesty z Budějovic.

Jiné už od pohledu

Auta ve vysokých výbavách poznáte už od pohledu: Anatomicky tvarované sedačky, navíc z kvalitní kůže. Černě laděné detaily, stropnice nebo zrcátka. Speciální design disků kol. Pod kapotou pak silnější motory, desítky asistentů a v případě sportovních modelů i progresivní řízení. Když takového Passata vidíte na vlastní oči, navíc bez oděrek, pochopíte, proč u prodejců mizí tak rychle. Jenže zatímco auta s vysokými výbavami jsou například v Německu standardem, u nás jde stále spíše o raritu.

Specialisté na to nejlepší z koncernu

Jediným prodejcem, který se v Česku na nadstandardně vybavené modely zaměřuje, je Autodraft. Díky specializaci na Volkswagen, Škodovku, Seat a Audi tu narazíte na to nejlepší, co můžete od těchhle značek sehnat. Desítky variant výbav skvěle zajetých Passatů nebo Superbů. Na jednom místě.

Koupit auto tak, že nejde udělat chybu

Čeští zákazníci si ale oblíbili Autodraft i proto, že svoje auta vybírá až puntičkářsky pečlivě. Metr je tak přísný, že pro zákazníka je už pak prakticky nemožné šáhnout vedle. Po padesátibodové kontrole autorizovaným servisem v Německu kontroluje Autodraft auta ještě jednou. Ve svém vlastním servisu. A zprávu z jeho kontroly pak zveřejňují mechanici přímo na webu.

Servisní detaily a historie online

Ostatně právě na webu Autodraftu najdete všechno, co potřebujete o každém autu vědět. Od osobního ověření výbavy, přes servisní historii až po fotodokumentaci drobných poškození. Není už potřeba nikde složitě pátrat.

Ceny teď hrají řidičům do karet

A proč vlastně uvažovat o novém autě teď? Doba nákupu výjimečně nahrává. Ceny se po turbulentních obdobích stabilizovaly a koruna zůstává silná. Autodraft toho využil a vybavil svoje garáže velkým výběrem aut s výbavami, které v Česku jinde nepotkáte.

Vysněné auto už vám neuteče

Právě kvůli velké oblibě u zákazníků je ale Autodraft specifický i tím, že auta tu mizí opravdu rychle. Proto vám dá možnost mrknout i trochu pod pokličku. Můžete každý den sledovat, jaká auta prodejce právě vybírá, veze a kontroluje. A nechat si je posílat do e-mailu. Takže těm, kdo čekají na vysněné auto, tady neuteče.

15 000x dobrá zkušenost

Autodraft je z Budějovic jen hodinku a čtvrt cesty po dálnici. A to je cesta, která stojí za to, když chcete vidět nejlepší Passaty, Superby nebo Oktávky v Česku. Na trhu Autodraft není žádný nováček. Po silnicích v Česku už s jeho auty jezdí víc než 15 tisíc řidičů. A soudě podle jejich recenzí jsou na svých cestách výjimečně spokojení. Ostatně zeptejte se sami. Snadno je poznáte podle podznačníku s logem Autodraftu. O dobrou zkušenost se každý rád podělí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky autodraft, auto, sportline, highline, automobil, prodej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportline, Highline, Laurin&Klement je v Česku těžko k sehnání. Až na jedno místo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.