Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na oslavu narozenin centra Arpida dorazí i Pokáč. Dárek poslal s předstihem

PR článek

Centrum ARPIDA slaví 30 narozeniny a k výročí dostalo originální dárek - píseň. Tu Apridě složil aktuálně nejpopulárnější písničkář Pokáč. V písni navíc zpívá i budějcká rodačka Martina Pártlová a do refrénu se zapojili i samotní klienti centra.

Českobudějovické centrum ARPIDA letos slaví 30leté působení v oblasti poskytování komplexní koordinované péče v duchu uceleného systému rehabilitace a oslava je to celoroční. Dárky a gratulace centrum obdrželo například od Stezky v korunách stromů a také od prezidenta republiky, který zavítal na benefiční představení na Otáčivé hlediště v Českém Krumlově. Tím výčet gratulantů rozhodně nekončí. Mezi dalšími je aktuálně nejpopulárnější tuzemský textař a písničkář Pokáč. Ten centru věnoval píseň Všichni jsme postižení. V písni si kromě Pokáče zazpívá i Martina Pártlová a KRB, kapela složená z klientů centra ARPIDA.

Na Pokáčovo YT kanálu měla píseň premiéru tuto neděli. Na Spotify a Apple music bude premiérovat v pátek 8. září. V rádiovém éteru zazní poprvé v pondělí 4. září a to na Hitarádiu Faktor.

Aranžmá a hudební produkci písně si vzal na starosti hudebník, baskytarista a skladatel Jan Lstibůrek, který hrál například s Ivanem Králem, Wabi Daňkem a jeho Ďáblovo stádem a aktuálně je součástí Cílové skupiny Tomáše Kluse.

Živě píseň poprvé zazní na integračním hudebním festivalu ARPI.DAY, který se koná 23.9.2023 na Výstavišti v Českých Budějovicích.

Na festivalu vystoupí nejpopulárnější kapela v Čechách, jedna třetina legendárního tria 3v1 i aktuálně nejpopulárnější textař a písničkář Pokáč

Již odtajněný line up festivalu cílí na široké publikum. Na pódiu se v sobotu 23.9. 2023 vystřídají MIRAI, Martina Pártlová s kapelou, Pokáč a kapela KRB. Celým festivalem bude provázet dlouholetý patron centra ARPIDA Jiří Mádl.

ARPI.DAY je festival, který spojuje lidi nejen skrze hudbu, ale také prostřednictvím poslání centra ARPIDA. Všichni účinkující se zřekli svého honoráře a celkový výtěžek akce bude věnovaný centru ARPIDA.

Vstupenky na festival k dostání ZDE

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky arpida, kultura, program, pozvánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na oslavu narozenin centra Arpida dorazí i Pokáč. Dárek poslal s předstihem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.