Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nové studio koupelen Ptáček je otevřeno

PR článek

Koupelnová studia Ptáček prezentují širokou nabídku z oblasti sanitární keramiky, obkladů a dlažeb, baterií nebo doplňků s velkým výběrem domácích i zahraničních značek, včetně aktuálních novinek. Naleznete zde koupelnové kóje, ve kterých jsou sladěny všechny prvky do harmonických kolekcí.

Pro snadnější orientaci byly dokonce rozděleny do různých cenových kategorií s označením Economy, Basic, Standard, Top a Design. Expozice kójí navozují představu reálné koupelny. Ve funkčních zónách koupelnových studií je možnost vyzkoušet vybrané prvky vybavení. Jedno takové studio ze sítě Koupelny Ptáček se nově otevřelo v obchodní zóně v Českém Vrbném.

V novém studiu Ptáček v Českém Vrbném pracuje odborný zkušený personál, který je připraven naslouchat vašim přáním a požadavkům. Společně jistě najdete to nejlepší řešení vedoucí k úspěšné realizaci. Grafické návrhy jsou základem služeb, navíc vám v případě sjednání objednávky zboží zajistí firma dopravu nejen po celém jihočeském kraji.

Moderní počítačový program VISOFT umožňuje dokonalou vizualizaci daného prostoru včetně konkrétních obkladů a dlažeb, umyvadel, toalet, bidetů, van, sprchových koutů, baterií i koupelnového nábytku. Každý finální výstup je ve 3D panoramatickém 360° pohledu. Zhotovení 3D grafických návrhů získáváte v případě realizace zdarma.

Správně vybraný řemeslník je polovina úspěchu, proto Koupelny Ptáček nabízí zajištění montážních prací prověřenými špičkovými pracovníky. V praxi to znamená, že zprostředkují kvalitní obkladače a instalatéry, popřípadě firmy, které provedou vlastní realizaci dle vašich představ. Při realizaci odbornou montážní firmou je navíc poskytnuta ve spolupráci s výrobci na sortiment prodloužená záruka. Na vyžádání vám rádi zařídí i kontrolu při zhotovení koupelny na vaší stavbě.

A jaký je výstup jejich práce? Z finálně odsouhlasené vizualizace a po závazném objednání zboží dostanete veškerou dokumentaci zakázky. Získáte výpis materiálu, cenovou nabídku, grafické návrhy, technickou zprávu a kladečské plány - vše, co potřebujete ke stavbě vaší nové koupelny. Co říkáte? Objednáte se?


Koupelny Ptáček, obchodní zóna České Vrbné

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky koupelny, ptáček, studio, novinka, nábytek, bydlení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

A CO JEHO KONKURENCE JARABÁČEK - TI MAJÍ STÁLE JEŠTĚ ZAVŘENO??

Pátek, 29. září 2023, 14:09Odpovědět

Nové studio koupelen Ptáček je otevřeno  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.