Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nečekaný dárek nebo nevšední zážitek najdete v multikinech CineStar

PR článek

S přibližujícím se koncem roku si většina z nás láme hlavu s tím, čím potěšit své blízké, přátele, klienty nebo kolegy v práci. Jakým originálním nápadem nebo dárkem se vytáhnout. Snad každý si alespoň jednou v životě přál mít celé kino jenom pro sebe anebo dostat lístky na vysněný film. Tak proč to nesplnit? S jednou z největších sítí multikin v republice CineStar nic není nemožné. Blýskněte se originálním dárkem!

Večírek pro zaměstnance i nečekaný dárek pro klienty. Tím se může stát firemní projekce v některém z multikin CineStar, kterých je po celé republice rovných třináct. Vybrat si můžete město, které vám nejvíc vyhovuje a uspořádat netradiční zážitek pro kolegy nebo své zákazníky. Celé kino bude jen a pouze pro vás, film si vyberete zcela podle svého přání. Samozřejmostí je pro každého na přivítanou sklenička sektu či vína a pak už si jen můžete užít váš společný filmový večer a pochutnat si při tom třeba na výborných nachos se sýrovou omáčkou nebo nejlepším popcornu široko daleko. Multikina jsou vybavena nejmodernější promítací technikou, s dokonalým zvukem, a tak váš zážitek bude jistě nezapomenutelný.

Výjimečným vánočním dárkem s nápadem, ale i dárkem na poslední chvíli může být e-poukázka do některého z multikin CineStar. Pokud potřebujete koupit ještě něco milého a neotřelého na poslední chvíli, pak jsou vstupenky tím pravým. Dodány vám budou do dvou pracovních dnů, navíc bez poplatku na poštovné a balné. Navíc může být do poukázky vloženo zdarma i vaše logo a vy je snadno předáte takřka okamžitě, aniž byste je složitě tiskli či odesílali poštou. Poukázku může obdarovaný jednoduše stáhnout do mobilu a stejně ji z pohodlí domova či kanceláře online také uplatnit. Pak už je pouze na něm, do které multikina CineStar se vypraví a jaký film si vybere.

Kinoreklamu nikdo nepřepne

Plátna kin jsou také ideálním místem ke zviditelnění vaší značky, firmy nebo k veřejnému poděkování zákazníkům za jejich věrnost. Využijte nejexponovanější období roku, předvánoční týdny, kdy do kin přichází lidé trávit volný čas společně s přáteli i rodinou a využijte kinoreklamu.

Objednejte si vánoční kampaň pro vaši značku a uvidí ji všichni, v kině reklamu diváci nepřepnou ani nepřeskočí. Buďte všem na očích v multikinech CineStar!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky e-poukázky, Vánoce, kina CineStar, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nečekaný dárek nebo nevšední zážitek najdete v multikinech CineStar  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.