Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Moderní bydlení v atraktivní lokalitě. Nové byty vznikají v Českých Budějovicích

PR článek

V Českých Budějovicích právě vzniká více než 200 nových bytů. Projekt skupiny JTH roste v sousedství oblíbeného Parku Čtyři Dvory a jen pár kroků od Vrbenských rybníků. Nechybí ani kvalitní dopravní napojení a služby.

Zkušená skupina JTH buduje nové byty mezi sídlišti Máj a Vltava. I přes to je v této lokalitě bohatá zeleň. Přímo v sousedství budoucích bytových domů je oblíbený park Čtyři Dvory, v docházkové vzdálenosti se pak nachází oblíbený cíl nejen místních obyvatel, kterým jsou Vrbenské rybníky. 

„Předmětem výstavby jsou dva bytové komplexy. Ten větší je rozdělen do pěti sekcí a zahrnovat bude 196 bytů. Byty jsou všech dispozic od 1+kk po 4+kk. Problém sídlišť je parkování, což v tomto případě nehrozí. Každý byt bude mít k dispozici jedno parkovací místo, větší byty mají dvě místa,“ říká Aleš Facon z prodejní kanceláře v Českých Budějovicích. Pod bytovými domy vzniknou dvě patra podzemních parkovišť se sklepními kójemi. 

Druhý bytový dům vyniká tím, že zahrnuje pouze 15 bytů. K dispozici tam budou byty 2+kk a 3+kk. Terasy jsou orientované na jih a z ložnic budoucí obyvatelé uvidí již zmíněné Vrbenské rybníky. 

Záměr se nachází v atraktivní lokalitě nedaleko parku či Vrbenských rybníků. 

„Lokalita nabízí skvělou občanskou vybavenost. Nechybí tam mateřské a základní školy. V bezprostřední blízkosti jsou zastávky městské hromadné dopravy,“ zmiňuje Aleš Facon některé výhody. Jen pár kroků od bytové výstavby vznikl před nedávnem obchod a další se nachází v docházkové vzdálenosti. Poblíž je i obchodní centrum s multikinem, kavárnou a dalšími obchody. 

„Termín dokončení je prosinec roku 2025. První lidé by se stěhovali na jaře 2026. Prodej je spuštěný a velkou výhodou je, že mohou zájemci vybírat z toho nejlepšího. Zároveň se dá očekávat, že v budoucnu ceny porostou,“ upozorňuje Aleš Facon. Necelá dvacítka bytů už je v tuto chvíli zarezervovaná. Podrobnosti k projektu zájemci najdou zde

Výstavba pokračuje, hotovo bude v prosinci roku 2025. 

Výhodou je, že budoucí obyvatelé nyní zaplatí 20 procent z celkové částky v rámci budoucí kupní smlouvy. Po kolaudaci a celkovém dokončení pak doplácí zbylou částku. 

Skupina JTH je na developerském trhu více než 30 let. Kromě bytové výstavby se věnuje také výstavbě skladovacích hal či obchodních center. Kromě Českých Budějovic nyní buduje obdobné projekty také v Teplicích či Olomouci. Také tam vzniká přibližně 200 bytů. 

Právě tyto projekty mohou být kromě rezidenčního bydlení ideální jako investiční příležitost nejen pro obyvatelé Českých Budějovic. Ceny na úrovni 80 tisíc metrů čtverečních mohou být atraktivní mimo jiné pro investory z Prahy či Středočeského kraje.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky bydlení, byty, české budějovie, čtyři dvory, nájem, investice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Moderní bydlení v atraktivní lokalitě. Nové byty vznikají v Českých Budějovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.