Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Koberce Strnad Lišov nabízí největší výběr podlah v jižních Čechách

PR článek

Co si vybavíte, když se řekne „Koberce Strnad Lišov“? Mnohým z vás nejspíš nesmrtelná reklamní věta: „Pro každého dobrá rada, koberce vždy od Strnada“. Reklama, která běží v rozhlasu tolik let, že už přeskočila o jednu generaci dál. Ale není to jenom o samotné reklamě. Strnadi z Lišova jsou jedna velká rodinná firma s tradicí od roku 1990, tedy téměř 34 let. A tak se na ní podívejte trochu zblízka.

Začátky v Devadesátkách

František Strnad byl na přelomu roku 1989/90 mistrem odborného výcviku na Odborném učilišti v Lišově, kde učil praxi mladé zedníky. Jelikož je ale vyučen jako obkladač / podlahář, věnoval se v rámci tzv. melouchů této činnosti již před revolucí, měl na to dokonce oficiální povolení. A když došlo k uvolnění trhu, začal při práci hned v lednu podnikat. Půjčil si od rodičů první peníze a nakoupil zboží. Začalo se dařit a během krátké doby zapojil do své činnosti celou rodinu. Nejprve se prodávalo ze dvora, na terase před obývacím pokojem byly rozloženy vzorky s koberci, když přišel déšť, musely se překrýt fólií. V garáži nikdy nestálo auto, ale role PVC a koberců. Manželka Dana dvakrát týdně jezdila vybírat koberce přímo do fabrik v Liberci či Rumburku, naplnit Avii nějakým pěkným zbožím byl obrovský boj, ne jako dneska, neexistovalo si něco objednat dopředu. Podnikatelé okolo něj si často pořizovali drahá auta, první mobily či milenky. František vše vracel do zboží. Garáž postupně přestala stačit, a tak v dražbě koupil sousední budovu a přestavěl ji na prodejnu. V té je dodnes prodejní sklad PVC rolí.

Největší prodejna, nejširší sortiment

Obchodní dům s prodejní plochou 2500 m2, který stojí v Lišově nyní, se otevíral v roce 2000. To už dovážel František Strnad podlahy z Belgie, Německa, Nizozemí, Velké Británie či Portugalska. Z výroby v ČR zůstala bohužel už jenom Fatra Napajedla, jejíž PVC a vinylové podlahy Thermofix se vyrábějí dodnes. Na konci Lišova byl nejprve pronajat a následně i odkoupen areál bývalé městské kotelny a v roce 2006 zde vznikl moderní velkosklad. Celková prodejní i skladová plocha činí v současnosti cca 5200 m2. Co se týče šíře sortimentu, skladových zásob i celkové nabídky podlahových doplňků je firma dlouhodobě hodnocena odbornou veřejností jako jedna z nejlepších v celé střední Evropě. Najdete tu metrážové i kusové koberce, běhouny a gobelíny, vinylové, PVC či SPC rigidní podlahy, třívrstvé dřevo, korek, obvodové lišty, přechodové profily i veškerou podlahovou chemii a nářadí.

Slušnost, spolehlivost, profesionalita, ochota

Kdo nakupuje u Strnadů, ví, že jsou to profesionálové každým coulem. Ochotně vám poradí s výběrem materiálů i doplňků, technologií pokládky, případně sami podlahu položí. Podlahářství je totiž součástí firmy od samého vzniku, přičemž nejlepší vizitkou jejich práce jsou tisíce spokojených zákazníků po celých jižních Čechách.

A pokud se do Lišova nemůžete vypravit sami, koukněte na jejich web, zboží posílají denně po celé ČR spedičním systémem Fofr.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky koberce, strnad, prodej, podlaha, bydlení, domácnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koberce Strnad Lišov nabízí největší výběr podlah v jižních Čechách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.