Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Objevte emotivní vánoční dárky

PR článek

K vánočním svátkům neodmyslitelně patří dárky ale především příjemné emoce. Vytvorsipotisk.cz nabízí dárky, které zajistí oboje. Pokud tedy dárky pro své blízké ještě nemáte a nehodláte procházet přeplněné obchodní domy, má pro Vás Vytvoř si potisk s.r.o. řešení.

Co to znamená emotivní dárky? 

Emotivní dárky jsou takové dárky, které v obdarovaném vyvolají radost, smích, dojetí, lásku, vzpomínku, zážitek nebo silné pouto. Přesně takové dárky za pár kaček na nabízí rodinná tiskárna vytvorsipotisk.cz, jejíž hlavní kamenná pobočka sídlí v srdci Českých Budějovic. Tým tiskařů nabízí více než čtyři sta neobyčejných produktů, na který každý z Vás může přidat naprosto libovolný potisk ve formě obrázku, fotografie, textu nebo loga. Každý tento potisk je vyráběn ručně a s velkou láskou k tvoření.

Stačí pouze…

  1. Vybrat produkt ze široké nabídky triček, mikin, hrnků, polštářů, čepic, bund, reklamních předmětů, puzzlí, kravat, zástěr, textilu pro miminka, IT příslušenství, kalhot, tepláků a mnoha dalších. 
  2. Kliknout na Začít navrhovat a přesunout se do jednoduchého návrháře a nahrát obrázek, logo, fotografii nebo libovolný text.
  3. Odeslat objednávku a začít nasávat vánoční pohodu. 

Objednání je u nich zkrátka snadné, dodání velice rychlé a personál ochotný. Vytvořte např. vtipná vánoční trička pro celou rodinu, barevné mikiny se vzpomínkovou fotografií pro své spolužáky nebo přátele, rozkošné oblečky pro batolata, originální doplňky pro Vašeho mazlíčka, vtipný dárek pro své kolegy nebo zaměstnance nebo vložte na produkt láskyplný vzkaz pro Vaši drahou polovičku. 

Na vytvorsipotisk.cz se ve fantazii meze nekladou. Tak neváhej a vyzkoušej si navrhování i ty právě teď! Protože až do 22.12. u nich běží Pink Friday a všechny ceny dosáhli naprostého minima, dopravu mají také zdarma a garantují doručení až do 5ti pracovních dní. 

Se srdečným pozdravem a přáním příjemného prožití vánočních svátků Vytvoř si potisk s.r.o.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vánoční dárky, Vánoce, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Objevte emotivní vánoční dárky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.