Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

POLITICKÁ KORIDA: Jaký nejhorší dárek dostali zastupitelé Českých Budějovic?

Úplně poslední Politická korida v roce 2023 bude s ohledem na adventní čas odlehčenější. Českobudějovických zastupitelů jsme se zeptali na dvě otázky, které souvisí s koncem roku. Jaký nejhorší dárek na Vánoce dostali? A co by popřáli Českým Budějovicím pro rok nadcházející?

Zuzana Kudláčková (Piráti)

Nejhorší dárek jsem dostala , když mi bylo šestnáct. Babička chlapce, s nímž jsem chodila krátce, mě před celou jeho rodinou obdarovala spodním prádlem z tržnice. Růžovým.

Kromě toho, aby Budějčáci byli spokojeni se svými vánočními dárky, jim do nového roku především přeji zdraví, lásku a bezpečí. Přeji lidem, aby měli šťastné rodiny a dostatek dobrých přátel. Stejně tak jim přeji, aby se jim v Českých Budějovicích dobře žilo. Se svými kolegy proto uděláme maximum možného.

Viktor Lavička (ANO)

Co se týká nejhoršího vánočního dárku, tak si na žádný raději nevzpomínám, protože dárky nosí Ježíšek a nerad bych ho před Štědrým dnem urazil, aby se mi v neděli nepomstil.

Českým Budějovicím bych pak popřál, aby i nadále byly skvělým místem pro život s obyvateli, kteří budou pyšní na své město. A spoluobčanům, se kterými tu žiji už několik desítek let přeji krásné Vánoce a vše dobré do nového roku 2024. Přeji nám všem, ať se vyplní všechna naše přání a tento rok přinese do naší krajiny opět klid a životní radost.

Ivo Moravec (HOPB)

Takový dárek jsem nedostal. Pokud snad ano, dávno jsem na to zapomněl.

Městu České Budějovice bych popřál dobré lidi. A dobrým lidem města České Budějovice přeji život v míru.

Alice Stierandová (SPD)

Městu České Budějovice bychom přáli, aby mělo takové vedení, které bude efektivně a hospodárně vynakládat finanční prostředky občanů a bude s nimi hospodařit tak, jako by byly jejich vlastní. Vedení, které bude komunikovat s občany a bude je respektovat, bude se starat o rozkvět města ve prospěch všech občanů, nebude ničit památky a zeleň a tím i historii a plíce města. Lidem dobré vůle přejeme pevné zdraví v novém roce. 


Odpovědi nejsou redakčně upraveny a jsou řazeny podle data a času doručení do redakce. Petr Maroš (ODS), Šimon Heller (KDU-ČSL), Martin Maršík (Jihočeši 2012) a Tomáš Bouzek (TOP 09) na otázku redakce neodpověděli. 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky korida, české budějovice, politika, vánoce, advent

POLITICKÁ KORIDA: Jaký nejhorší dárek dostali zastupitelé Českých Budějovic?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.