Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skiareál Lipno láká na sníh a vánoční program

PR článek

Vítejte v zimní pohádce. Oblíbený Skiareál Lipno láká na 70 centimetrů sněhu a vánočním program. Těšit se můžete na pět kilometrů sjezdovek či adrenalinový bobovací kopec. S ohledem na včerejší tragické události v Praze se i Skiareál Lipno v pátek informoval o tom, že se připojuje ke státnímu smutku. Sobotní program se proto ruší.

Skiareál Lipno vás zve na zimní ráj s 70 cm kvalitního sněhu na sjezdovkách. Vychutnejte si více než 5 km sjezdovek, Fox park pro začátečníky a adrenalinový bobovací kopec.

A co víc, vánoční víkend slibuje ještě větší radost, kdy příroda plánuje přinést vánoční sněhovou nadílku. Užijte si pohádkovou atmosféru, vánoční dílničky a komentovanou prohlídku

Stezky korunami stromů Lipno. Přijďte a zažijte nezapomenutelný zimní pobyt pro celou rodinu.

S ohledem na včerejší tragické události v Praze se i Skiareál Lipno v pátek informoval o tom, že se připojuje ke státnímu smutku. „Skiareál Lipno vyjadřuje upřímnou soustrast všem dotčeným rodinám čtvrteční události v Praze. S ohledem na státní smutek a uctění památky obětem události, rušíme sobotní doprovodný program u nás v areálu. Pohádku, vánoční dílničky apod. Lyžování a ostatní služby budou i nadále k dispozici. Děkujeme za pochopení a přejeme klidný start posledního adventního víkendu,“ uvedl tiskový mluvčí areálu Jiří Gruntorád.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky lyžování, skiareál lipno, pozvánka, vánoce

Skiareál Lipno láká na sníh a vánoční program  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.