Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soutěžte o skipasy na Hochficht

PR článek

Nejvíce sněhu široko, daleko. V provozu všechny lanovky a přes 21 km sjezdovek. Dopřejte si zdarma atraktivní rakouské lyžování na Hochfichtu, hned u hranic.

Lyžujete rádi v Rakousku a nechce se Vám trmácet dlouhé hodiny v autě a k tomu platit mýtné za dálnici a tunely? Zkuste šumavský Hochficht a nebudete litovat. 

Rakouská kvalita doslova za humny

Skiareál Hochficht je největším rakouským skiareálem mimo Alpy a najdete ho na rakouské straně Šumavy nedaleko Lipna. To je pro Jihočechy „co by kamenem dohodil“ a odměnou za pár desítek minut s trávených v autě pro Vás bude nevšední lyžařský zážitek, který na českých horách sotva najdete. Navíc za srovnatelné ceny.

Malé Alpy na Šumavě

Lyžování na rakouském Hochfichtu je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak pro sportovněji laděné lyžaře a jeho nabídka v pohodě snese srovnání s menšími alpskými středisky.

Vedle 21 km skvěle upravených sjezdovek (nejdelší měří skoro 3,5 km) tu na vás čekají 2 dětské výukové parky, zábavný komiksový slalom či dráhy s obřími vlnami, které si zamiluje snad každé dítě.

Nejvíc sněhu široko, daleko

Skiareál Hochficht leží na návětrné straně Šumavy, která je bohatá na sněhové srážky. Nadmořská výška sjezdovek končí až ve výšce 1 338 m, což v praxi znamená, že když v Budějovicích prší, na Hochfichtu většinou sněží. Díky 140 výkonným sněžným dělům a příznivé nadmořské výšce tak garantuje Hochficht jedny z nejlepších sněhových podmínek nejen na Šumavě, ale i na českých horách. 

Na Hochfichtu se domluvíte česky

Jihočeši rádi lyžují na Hochfichtu a jejich počet rok od roku stoupá. Jelikož zde pracuje několik desítek Čechů, budete si tu připadat jako doma a v pohodě se domluvíte i bez znalosti němčiny.

VYHRAJTE CELODENNÍ LYŽOVÁNÍ NA HOCHFICHTU

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1denní skipas v hodnotě 52 €. Je to tak jednoduché. Stačí správně zodpovědět jednoduchou otázku a poté mít trochu „kliku“ při následném losování. Soutěž potrvá do 23. ledna. 

Soutěž byla ukončena. 

Veškeré informace o lyžování na Hochfichtu najdete v českém jazyce na webu zde.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky soutěž, skipas, hochficht, lyžování

Soutěžte o skipasy na Hochficht  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.