Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

České Budějovice budou hostit Mistrovství České republiky v krasobruslení

PR článek

Tento víkend, od 2. do 3. března, proběhne v jihočeské metropoli Mistrovství ČR v krasobruslení žactva, mladšího žactva a nejmladšího žactva 2024. Slavnostní zahájení, které se uskuteční v pátek od 18 hodin, bude hostit Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích (VŠTE).

Jedna z nejdůležitějších událostí české krasobruslařské scény, mistrovství nejmladších kategorií, se letos odehraje na českobudějovickém zimním stadionu. „Po Mistrovství republiky juniorů, které proběhlo 3. a 4. února v Mariánských lázních a při kterém se rozhodlo o posledním místě pro mistrovství světa juniorů v tchaj-wanské Tchaj-peji, tak fanoušky tohoto krásného sportu čeká další napínavá podívaná,“ říká předseda Bruslařského klubu České Budějovice Lukáš Kvídera.

Páteční program v kampusu VŠTE na Okružní v Českých Budějovicích začne již od 15 hodin prezentací závodníků. Slavnostního zahájení se účastní paní primátorka Dagmar Škodová Parmová. V kampusu dále proběhne i rozlosování MČR. Tréninky na zimním stadionu potom započnou v sobotu již od 6.30 hodin. Přijďte fandit malým krasobruslařům, kteří na ledové ploše jistě předvedou to nejlepší, co se zatím naučili.

„Naše vysoká škola dlouhodobě podporuje sportovce. Důkazem toho je určitě úspěch našeho hokejového týmu Black Dogs, který se aktuálně drží na vrcholu Univerzitní hokejové ligy. Jsme rádi, že můžeme podpořit mladé krasobruslaře,“ říká Petr Oros, ředitel vnějších vztahů VŠTE.

Pro další informace o soutěžích Českého krasobruslařského svazu sledujte web ČKS, Česky krasobruslařský svaz (czechskating.org)

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky české budějovice, sport, krasobruslení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

České Budějovice budou hostit Mistrovství České republiky v krasobruslení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.