Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zdravě vyvážená franšízová příležitost je nově v Českých Budějovicích

PR článek

UGO se stalo synonymem pro zdravé rychlé občerstvení. Provozuje 60 poboček v České republice i na Slovensku a spolu s růstem oslovuje i nové franšízové partnery nyní i u nás v Českých Budějovicích.

UGO vzniklo v roce 2005 a během necelých 20 let se stalo lídrem trhu s restauracemi nabízejícími zdravé rychlé občerstvení. Klíčové hodnoty značky jsou čerstvost, opravdovost, otevřenost a zdravý životní styl založený na rovnováze. Lukáš Prauss, Expansion Director UGO, vysvětluje: „UGO se zaměřuje na požitek z jídla bez výčitek. Naše restaurace propagují zdravý životní styl založený na rovnováze."

Z 60 provozoven UGO je 24 Salaterií a zbytek tvoří Freshbary. Freshbary jsou zaměřeny na rychlé občerstvení s převahou čerstvých šťáv a smoothie, zatímco Salaterie nabízí rozmanitější sortiment včetně salátů, poke a bowls. Díky rostoucí poptávce po zdravých stravovacích alternativách si UGO udržuje stabilní pozici na trhu. „Zažíváme výborné období. Naše restaurace neoslovuje jen ženy, stále častěji k nám přicházejí a vracejí se i muži a studenti, což reflektuje rozšiřující se nabídku produktů," dodává Prauss.

Polovinu ze všech poboček pak řídí franšízoví partneři. „Někteří franšízoví partneři jsou s námi již déle než 10 let, a provozují více než 1 provozovnu pod značkou UGO. “Dlouhodobá, otevřená a poctivá spolupráce je to, co upřednostňujeme ve franšízové spolupráci” zdůrazňuje Prauss. Spolu s růstem značky a celé sítě oslovuje UGO také další zájemce o franšízové partnerství. „Franšízant značky UGO by měl sdílet naše hodnoty a žít zdravě. Musí být ochoten angažovat se aktivně v provozování restaurace a mít odvahu podnikat," vysvětluje Prauss. „Pro Freshbary hledáme převážně mladé podnikatele, zatímco pro Salaterie preferujeme zkušenosti z oblasti gastronomie, retailu či hospitality."

V Českých Budějovicích zatím pobočka UGO chybí. Otevírá se proto možnost pod podnikatele, kteří chtějí podnikat v oboru zdravého stravování a přispět k rozvoji značky s pevnými kořeny a perspektivou pro budoucnost. Neváhejte zjistit více zde

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky fransizing, vlastnipodnikani, zdravyzivotni styl, zivot v rovnovaze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdravě vyvážená franšízová příležitost je nově v Českých Budějovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.