Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijďte na Nadační běh a pomozte pejskům z útulku Pes pro život

PR článek

Studentská unie VŠTE letos opět organizuje tradiční Nadační běh, který odstartuje už 16. dubna v 16 hodin v kampusu na Okružní v Českých Budějovicích. Zapojte se do závodu i vy a přispějte na dobrou věc.

Přijďte si zasportovat a zároveň podpořit psí útulek Pes pro život, kam půjde výtěžek akce. V kampusu Vysoké školy technické a ekonomické na Okružní, kde závod odstartuje, bude probíhat také sbírka krmení a hraček pro pejsky. V rámci programu před samotným závodem se také můžete podívat na ukázku cvičených psů, a to v 15 hodin. Více informací o akci najdete na Facebookové události.

Registrace běžců probíhá na místě a startovné je 100 Kč. Výherce čekají hodnotné ceny, ale pokud nechcete závodit, přijďte alespoň fandit a vezměte s sebou i své psí kamarády. Délka trati je 4,5 km, start i cíl je v areálu VŠTE.

Pes pro život je domácí depozitum na pomoc psům bez domova. Zabývá se dočasnou péčí a převýchovou opuštěných, odebraných, týraných, nemocných nebo nekontaktních pejsků. Zajišťuje jim nejen pohodlí a domácí zázemí, ale také veterinární péči, a hledá jim nový domov.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky všte, české budějovice, pes pro život, běh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte na Nadační běh a pomozte pejskům z útulku Pes pro život  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.