Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Grilovačka VŠTE bude. Zapište si datum 7. května

PR článek

Největší studentská akce na VŠTE proběhne v úterý 7. května od 17 hodin na parkovišti v kampusu na Okružní. V následujícím týdnu také florbalisti a fotbalisti z VŠTE sehrají dva napínavé zápasy proti Jihočeské univerzitě. Nenechte si ujít všechny akce – podrobnosti najdete níže.

Večer odstartuje Náhodný Výběr a zakončí rapper Earth

Na oblíbené Grilovačce se jako obvykle můžete se těšit na skvělý hudební program: Coulovej Kulák (punk-rock, Tábor); Náhodný Výběr (kapela má za sebou 10 let na scéně a vydání čtvrtého studiového alba); Earth (z youtubera se vypracoval na jednoho z nejúspěšnějších rapperů u nás a loni se stal nejúspěšnějším mladým autorem hudby podle OSA). Pro více informací sledujte facebookovou událost k akci.

VŠTE se utká s Jihočeskou univerzitou ve florbalu a fotbalu

Následující týden po Grilovačce se uskuteční hned dvě sportovní bitvy: Florbalové derby JU x VŠTE vol.2 v pondělí 13. 5. od 18.30 ve Sportovní hale. Bude to boj o univerzitní florbalovou vládu nad Českými Budějovicemi. Před utkáním proběhne od 17:45 autogramiáda vítěze treblu Tomáše Jurca společně s autogramiádou Filipa Langera. Samotný zápas začne po slavnostním zahájení za účasti rektorů obou vysokých škol.

Fotbalový souboj univerzit: ve středu 15. 5. od 17 hodin se v renovovaném areálu SK Čtyři Dvory utkají týmy VŠTE a JU o důležité body ve skupině Univerzitní fotbalové ligy. Těšte se na kvalitní utkání, protože v obou týmech lze najít řadu fotbalistů z různorodých českých fotbalových soutěží, od ČFL až po okresní přebor. Pro diváky bude připraveno bohaté občerstvení a pro první příchozí i několik desítek piv zdarma, k tomu výborné klobásky, langoše nebo domácí hranolky. Nesmí chybět ani poločasové soutěže s řadou cen.

Přijďte fandit univerzitním týmům!

Ohodnoť článek

Štítky grilovačka na všte, všte, grilování, akce, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Grilovačka VŠTE bude. Zapište si datum 7. května  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.