Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Sobota 22. června 2024  |  Svátek má Pavla
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijeďte si prohlédnout zlatou z MS v hokeji, nebo pohár pro extraligové volejbalisty!

PR článek

Víkend se pomalu blíží a pokud přemýšlíte, kde si ho užijete, ať už s dětmi, nebo ve dvojici, vyrazte k jihočeskému moři! Rodinný areál Lipno nachystal nejenom gastro akci s jahodami, ale i unikátní sportovní den. Při něm si děti užijí nejenom pohyb, ale i slavné sportovce. V areálu nebude chybět Jáchym Kondelík – mistr světa v hokeji 2024, David Lafata – fotbalista, Jiří Novotný – hokejista nebo hráči VK Jihostroj ČB. K vidění bude medaile z MS v hokeji i pohár pro mistry volejbalové extraligy.

Sportovní den s McDonald’s se bude konat v sobotu 15. června na lipenském náměstíčku u hotelu Element. „Každý malý účastník obdrží kartičku na razítka a může se těšit na různé sportovní stanoviště, včetně kola, koloběžek, fotbalu a volejbalu. Po splnění všech aktivit získají sportovci parádní dárky,“ doplňuje tiskový mluvčí areálu Jiří Gruntorád.

Vše vypukne úderem 10:00 a konečné písknutí se plánuje na 16:00. Parkovat lze zadarmo na centrálním parkovišti P1. Kdo bude mít ještě sílu, může vyrazit na animace zdarma do největšího lesního hřiště na Šumavě, do Království lesa.

Jahody všude kolem nás

Pokud patříte k milovníkům jahod, pak si rozhodně nenechte ujít jahodový víkend na Lipně. V cukrárně Povidloň na Vás budou čekat jahodové zákusky v mnoha variacích a v novém bistru Kramec si budete moci pochutnat na výborných jahodových knedlících. Kde Kramec najdete? Stačí sednout na lanovku Lipno Express a jakmile vystoupíte, jste na místě! Navíc na terase tohoto bistra budete mít nádherný výhled po okolní krajině. Komu se nechce jet lanovkou může si udělat krásnou 1,5 kilometru dlouho procházku z centrálního parkoviště.

Léto plné sportu

Deset dnů doslova nabitých sportem i kulturou. Příprava již 13. ročníku ČEZ Lipno Sport Festivalu jede na plné obrátky a organizátoři letního maratonu, který se letos koná v termínu 16.až 25. srpna, s předstihem odhalují první části programové skládanky. Chybět nebudou sportovní hvězdy – účast potvrdili například mistři světa, plážoví volejbalisté Ondřej Perušič a David Schweiner, bronzový olympijský medailista, šermíř Alexander Choupenitch, snowboardcrossařka Eva Adamczyková či desetinásobný účastník Tour de France Roman Kreuziger.

Ohodnoť článek

Štítky Lipno, MS v hokeji, sportovní den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijeďte si prohlédnout zlatou z MS v hokeji, nebo pohár pro extraligové volejbalisty!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.