Počasí dnes14 °C, zítra11 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Firma HAUSER nabízí nová pracovní místa a nástupní prémie 50 tisíc korun

PR článek

Renomovaný výrobce chladicí techniky, firma HAUSER z Kaplice, plánuje v letošním roce nárůst výroby až o 30 procent. Nedávno se totiž firmě podařilo získat nové zákazníky z řad obchodních řetězců. S rostoucí výrobou souvisí i zvyšující se provozní potřeby, a proto firma otevírá nový, elektronicky řízený centrální sklad.

Nástupní prémie 50.000 Kč pro elektrikáře

Aby mohla společnost uspokojit rostoucí poptávku po kvalitní chladicí technice, rozšiřuje svůj tým a přijímá kvalifikované odborníky jako jsou třeba elektrikáři. „Těchto odborníků si ceníme, a tak na pozici elektrikáře nabízíme mimo jiné nástupní prémii 50 tisíc korun,“ uvádí Michal Kropáček, vedoucí personálního oddělení.

Nový sklad v logistickém centru

Rychlejší a flexibilnější distribuce výrobků po celé Evropě bude zajištěna prostřednictvím nového centrálního skladu hotových výrobků nedaleko Českých Budějovic. „V tomto skladu o provozní ploše téměř 9 tisíc metrů čtverečních nabízíme nová pracovní místa pro skladníky a řidiče vysokozdvižných vozíků. Jedná se o nakládky, vykládky a uskladňování hotového chladicího a mrazicího nábytku,“ doplňuje Michal Kropáček.

Přidejte se k silné rostoucí firmě a tvořte společnou budoucnost. Aktuální nabídku volných pracovních míst naleznete na www.hauser.cz.

Společnost HAUSER vyrábí chladicí a mrazicí techniku pro obchodní řetězce. Svým klientům poskytuje individuální řešení pro čerstvost produktů přes 75 let a je významným zaměstnavatelem v regionu.

Firma nabízí kompletní portfolio služeb – projektování, výrobu a dodávku chladicích systémů, i následný servis. Výrobky značky HAUSER se vyznačují kvalitními materiály, precizním zpracováním a přispívají k ochraně životního prostředí díky minimalizaci spotřeby energie.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky HAUSER, výrobní závod, práce, zaměstnání, Kaplice, jižní Čechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Firma HAUSER nabízí nová pracovní místa a nástupní prémie 50 tisíc korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.