Počasí dnes28 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Jarygroup slavnostně otevřela nový servis Ford Trucks v Českých Budějovicích

PR článek

Dne 20. června 2024 se uskutečnilo slavnostní otevření autorizovaného servisu Ford Trucks v Českých Budějovicích, který provozuje společnost Jarygroup s.r.o. Akce se zúčastnili významní zákazníci a partneři.

Dne 20. června 2024 proběhlo za účasti významných zákazníků, partnerů a zástupců médií slavnostní otevření nového autorizovaného servisu Ford Trucks v Českých Budějovicích, který provozuje společnost Jarygroup s.r.o. Událost zahrnovala tradiční přestřižení pásky a předání pamětního hranolu a certifikátu od vedení společnosti F TRUCKS a.s., importéra značky Ford Trucks v České republice.

Nový servis, provozovaný společností Jarygroup s.r.o., je důležitým krokem k posílení servisní sítě Ford Trucks v České republice. Firma Jarygroup s.r.o. spolupracuje přímo s výhradním importérem a distributorem nákladních automobilů značky Ford Trucks v ČR, aby zajistila minimální prostoje vozidel a jejich bezproblémový a bezpečný provoz pro všechny zákazníky.

Více informací o novém servisu naleznete na ford.jarygroup.cz.

Ford Trucks – Globální strategie a lokální zaměření

Kvalita, odolnost, efektivita a nízké celkové provozní náklady jsou základními pilíři globální strategie značky Ford Trucks. Moderní technologie a inovativní přístup ve vývoji materiálů a výrobě komponentů, včetně pokročilých motorů, jsou výsledkem práce progresivního týmu vývojových a výrobních pracovníků. Ford Trucks nejenže nabízí vozidla, ale také kvalitní prodejní a poprodejní služby, které zákazníkům pomáhají najít ideální řešení pro jejich podnikání, včetně správného podvozku a vhodné nástavby.

Ford Trucks prodává svá vozidla ve více než 48 zemích v Evropě, Asii, Blízkém Východě a Africe a plánuje rozšířit distribuční síť na 50 zemí do konce roku 2024. Výrobní závod v Eskişehiru, Turecko, produkuje ročně 20 000 nákladních vozidel Ford Trucks, z nichž 9 500 je určeno pro mezinárodní trhy.

„Sharing the Load“ – filozofie značky Ford Trucks

Slogan „Sharing the Load“ vyjadřuje strategii Ford Trucks být vždy při zákaznících, spolupracovat s nimi a budovat úzké partnerství. Importérem pro Českou republiku je společnost F TRUCKS a.s., která je zároveň autorizovaným prodejcem nákladních vozidel Ford Trucks a řídí autorizovanou servisní síť značky.

Více informací o značce Ford Trucks, nabídce nákladních vozidel a souvisejících službách naleznete na www.fordtrucks.cz nebo na globálním portálu www.fordtrucksglobal.com.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Ford Trucks, Jarygroup, České Budějovice, Servisní středisko, Nákladní vozidla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Jarygroup slavnostně otevřela nový servis Ford Trucks v Českých Budějovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.