Počasí dnes25 °C, zítra29 °C
Úterý 27. srpna 2024  |  Svátek má Otakar
Bez reklam

Dynamo mění majitele. Po Koubkovi má klub přebrat podnikatel Dalibor Jirka

Několikaměsíční spekulace a snahy o prodej fotbalových Českých Budějovic jsou u konce. Podle serveru iDnes.cz přebírá Dynamo po Vladimíru Koubkovi podnikatel Dalibor Jirka.

O prodeji Dynama se ve veřejném prostoru mluví už dlouhé měsíce. Sám Vladimír Koubek v červnovém rozhovoru pro Budějckou Drbnu řekl, že se o jihočeský klub zajímá pět investorů. Objevilo se několik scénářů, podle kterých měl klub měnit majitele, nikdy ale nebyly dotaženy do konce. To se má ale nyní změnit.

O Dynamo se zajímá pět zájemců. Z fotbalového prostředí bych se rád stáhl, říká majitel Vladimír Koubek

Fotbalové Dynamo uhájilo ligovou příslušnost, přesto ho nejspíš v dalších měsících čekají změny. Majitel Vladimír Koubek podle svých slov hodlá opustit strukturu klubu. V tento moment se o jihočeský klub zajímá podle jeho slov pět investorů. „Rád...

Jak uvedl server iDnes.cz, klub má po podnikateli Vladimíru Koubkovi převzít podnikatel Dalibor Jirka. Ten má působit také ve fotbalové akademii na jako předseda dozorčí rady, působí také v několik českobudějovických firmách.

Zdroj, který má mít podle serveru přehled o dění v klubu, řekl, že je prodej „hotová věc“. „Jirka už byl v úterý na stadionu jako nový majitel,“ popsal pro iDNES.cz. Informaci by měl klub zveřejnit na dnešní tiskové konferenci. Sám Jirka měl informace ještě v pondělí odmítnout.

S financováním má pomoct rakouská firma. Podle iDnesu přispěl k dotažení prodeje Emil Kristek, bývalý výkonný ředitel Dynama.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Tibitanzl

Štítky Dynamo, fotbal, Vladimír Koubek, Dalibor Jirka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo mění majitele. Po Koubkovi má klub přebrat podnikatel Dalibor Jirka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.