Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dubičný Potok zve na happening Grand Opening

PR článek

V pátek 13. září to bude žít v nově vznikající rezidenční čtvrti Dubičný potok na Vrbenské ulici. Těšit se můžete na otevření revitalizované vodní plochy, která bude přístupná pro všechny obyvatele města. Připravený je i bohatý program pro děti. Na své si přijdou i rodiče, fanoušci venkovních tréninků a příznivci příjemné hudby. Připraveny jsou prohlídky projektu, s možností nahlédnout do vzorových bytů a dalších prostor projektu. Seznámíme vás s benefity, které projekt exkluzivně nabízí v Českých Budějovicích. Na ty, kteří přijdou osobně, čeká speciální GRANDOPEN sleva na byty.

Pár faktů o Dubičném potoce

Přeměnu téměř nevyužívaného brownfieldu mezi levým břehem Vráteckého potoka (v některých mapách označovaného jako Dubičný potok) a Vrbenskou ulicí, kterou realizuje developer STY-X, se stává skutečností.

První etapa projektu @dubicny.potok v Českých Budějovicích je zkolaudována a připravena nabídnout novým obyvatelům skutečný domov. Zelené atrium s kvetoucí loukou, trvalkami, travinami a stromy uprostřed bytových domů je oázou pro oči i duši. Obyvatelé 229 nových bytů mají k dispozici přímo v místě bydliště dětská hřiště, workout zónu pro dospělé i pro seniory, komunitní gril a petangové hřiště. K dispozici bude také vnitřní komunitní prostor se zaměřením na fitness a pohyb.

V těchto dnech jako součást 1. etapy skončila ​​práce na revitalizaci vodní plochy. Přírodní zóna Dubičného potoka je významným a rozlehlým prvkem celého projektu. Kromě příjemných zákoutí k odpočinku a relaxu zde objevíte také naučnou stezku, dětská hřiště, workoutovou zónu u vody a procházkový okruh po dřevěné lávce, umístěné téměř nad vodní hladinou. Přírodní zóna díky citlivé revitalizaci a zejména tím, že je přímo součástí projektu, přináší do Českých Budějovic novou kvalitu bydlení.

Bydlení ve zkolaudované první etapě projektu Dubičný potok zpříjemní život obyvatelům i díky podzemnímu parkovišti, které je k dispozici pro všechny byty, což umožní pohodlný příchod domů suchou nohou bez ohledu na vrtochy počasí. Kryté parkoviště pro kola, místnost pro mytí psů a jízdních kol, jejíž součástí je i servisní stojan pro rychlou opravu či úpravu kol, je dalším bonusem bydlení. Výbornou dostupnost projektu a spojení s dalšími částmi města zajišťuje autobusová doprava. Zastávka MHD se nachází přímo před bytovými domy.

Program Grand Opening
13. 9. 2024 od 15.00 do 18.00 hodin


• Naučná pohádková stezka kolem vodní plochy s interaktivními zastávkami a odměnou na konci

• Malování na obličej, kreslení a dětské tetování v kreativním koutku
• Skákací hrad
• soutěž na hřišti Ninjado pro děti od 10 do 15 let v 16.00 h s odměnou pro soutěžící, registrace na infopointu u vodní plochy v době od 15.00h - 16.00 h (počet soutěžících je omezen – registrace nutná)
• Chillout zóna u vodní plochy s živou hudbou DUO GITARRE
• Kruhové workout tréninky pro dospělé s fitness trenérem ze Status Fit v 15.30, 16.30 a 17.30
• Dětská hřiště
• Ukázky cvičení na sportovištích Dubičného potoka s fitness trenérem ze Status Fit
• Soutěže ve hře petanghudební zpříjemnění odpoledne s Couple of Sounds
• Grilovací show v 16.00 a 17.00 h
• Ceny a odměny za účast v různých aktivitách
• OPEN HOUSE, doprovázené prohlídky projektu a vzorových bytů s možností získání podzimní slevy 10 % + další speciální GRANDOPEN SLEVY na byty

Aktuality k akci a další události v Dubičném potoku sledujte na webu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Tuček

Revitalizace vodní plochy..v 80 letech tam byl sousední rybník kompletně zavezen komunálním odpadem z ČB. A ten co tam je nyni tak na dne je komunál také jen to neni vidět.Takze to je krásně čisté prostředí pro prochazky u skladky. Super jako cely Dubičný potok

Sobota, 7. září 2024, 14:09Odpovědět

Dubičný Potok zve na happening Grand Opening  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.