Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Již 1. října v Českých Budějovicích proběhne byznysová konference BYZON

PR článek

Přípravy českobudějovické konference BYZON pořádané pro jihočeské podnikatele vrcholí. Celkem 13 řečníků se na dvou scénách vystřídá již 1. října 2024. Organizátoři slibují zvučná jména, atraktivní témata a skvělý doprovodný program.

Přípravy českobudějovické konference BYZON pořádané pro jihočeské podnikatele vrcholí. Celkem 13 řečníků se na dvou scénách vystřídá již 1. října 2024. Organizátoři slibují zvučná jména, atraktivní témata a skvělý doprovodný program.

Ohlasy z minulého ročníku rezonovaly jihočeskou metropolí ještě dlouho po konání akce. Není tak překvapením, že konference necelý týden před začátkem akce překonala očekávaný počet návštěvníků. Organizátor konference Jindřich hrdý je na vyšší zájem o vstupenky připravený. „Jsem nadšený z letošního zájmu, od samotného začátku BYZONa je mým cílem posouvat konferenci každým rokem o úroveň výše a rád vás přesvědčím o tom, že se nám to letos povedlo,” komentuje Jindřich Hrdý.

Jedna scéna nestačí, přibylo dalších pět řečníků a koučovací zóna

Ve spolupráci s organizacemi Junior Chamber International (JCI) a Moderní Leader vznikla i druhá scéna, o které Jindřich Hrdý více odhalil i v rozhovoru s JTV. Leadership stage pod taktovkou JCI má na programu především interaktivní workshopy, ze kterých si účastníci odnesou praktické tipy i konkrétní nové dovednosti. Tím ale tato spolupráce nekončí. Na konferenci bude k dispozici navíc i koučovací zóna, kde budou mít návštěvníci jedinečnou příležitost diskutovat se zkušenými kouči a posunout své podnikání na vyšší úroveň.

Během přednesů na hlavní scéně se budou návštěvníci moci inspirovat od opravdových profesionálů ve svém oboru. Návštěvníci uslyší inspirativní přednes z oblasti sportu, seberozvoje i vedení velkých firem jako je např. SIKO nebo Profimed. Pozvání pořadatele přijali David Procházka, Petr Vojnar, Zbyněk Sýkora, Petr Ludwig, Alexandra Kala, Tomáš Vala a Kateřina Neumannová.

Prostor na networking i zábavu

Načerpávání inspirace a získávání užitečných znalostí však není ten jediný důvod k navštívení konference. Oficiální stránky konference lákají na skvělou příležitost k navazování klíčových kontaktů a bohatý doprovodný program po konci konference. Na afterparty zahraje živá kapela a o sál plný úsměvů se postará vystoupení stand-up komika.

Přestože je o vstupenky velký zájem, kapacity Clarion Congress Hotelu ještě nejsou zcela zaplněné. Vstupenky lze zakoupit na oficiálním webu akce.

Ohodnoť článek

Štítky : byznys, konference, podnikání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Již 1. října v Českých Budějovicích proběhne byznysová konference BYZON  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.