Počasí dnes14 °C, zítra11 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

FOTO: Miloš Zeman oslavil jubileum v hotelu Štekl. Gratulovali mu Fico, Kaliňák i čínský velvyslanec

Exprezident Miloš Zeman dnes oslavil své osmdesáté narozeniny ve čtyřhvězdičkovém hotelu Štekl v Hluboké nad Vltavou. Pozvání na jeho oslavu přijali například jeho přátelé a přední čeští politici. Během sobotního odpoledne před fotoaparáty pózovali také slovenský premiér Robert Fico, slovenský ministr obrany Robert Kaliňák nebo čínský velvyslanec Feng Biao.

Miloš Zeman po přivítání každému daroval výtisk své poslední knihy Prezidentský úděl, kterou jim také podepsal. Na svém oficiálním facebookovém profilu se pak bývalý prezident pochlubil tím, že zasedl k jednomu stolu se státníky Ficem a Kaliňákem nebo tím, že mu gratulaci prezidenta Čínské lidové republiky Si Ťin-pchinga předal velvyslanec Feng Biao.

Kromě českých politiků, jako například expremiéra Andreje Babiše (ANO), šéfa SPD Tomio Okamury šéfky KSČM Kateřiny Konečné nebo europoslance Filipa Turka (Přísaha), se mluvilo také o tom, že mají do Hluboké nad Vltavou dorazit maďarský premiér Viktor Orbán nebo bývalý německý kancléř Gerhard Schröder. Pozvánku měli obdržet ale také srbský prezident Aleksandar Vučić nebo polský prezident Andrzej Duda, uvedl iDnes.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook.com/MilosZeman

Štítky Miloš Zeman, prezident, Hluboká, oslava, narozeniny, Fico, Kaliňák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Miloš Zeman oslavil jubileum v hotelu Štekl. Gratulovali mu Fico, Kaliňák i čínský velvyslanec  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.