Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Titul Kemp roku putuje na jih Čech. V anketě uspěl srubový kemp

Více než 33 tisíc hlasů poslali lidé v anketě Kemp roku 2024. Ocenili tak celkem 687 kempů z Česka a Slovenska. Absolutním vítězem se stal Srubový kemp Zvíkov Village v Jihočeském kraji.

Hlasování v anketě probíhalo od poloviny června do konce srpna. Návštěvníci portálu Dokempu.cz poslali přes 33 tisíc hlasů, čímž ocenili 687 kempů z Česka a Slovenska.  

První místo v letošním roce putuje na jih Čech. Absolutním vítězem se stal Srubový kemp Zvíkov Village na Písecku, přímo na soutoku Vltavy a Otavy. Jde o areál ve skandinávském stylu, který je v provozu celoročně. Turisté se tady ubytují ve srubech i tradičních chatkách, protostor je také pro stany a obytné vozy.

Kemp funguje teprve čtyři roky. V další sezoně plánuje vybudování místa pro karavany, posezení u jezírka nebo fotovoltaiku. „Upřímně jsme byli velmi překvapení, že jsme tento rok vyhráli. Naším cílem bylo sedmé až osmé místo. Klienti jsou s naším kempem a službami asi zkrátka spokojení. Jsme rodinný kemp – já, manželka a dcera. K našim klientům přistupujeme velmi vstřícně a přátelsky. Když potřebují s čímkoliv pomoct, jsme tu pro ně – oprava kola, výměna matrace, rady a tipy na výlet. Výměnou za příjemný pobyt a spokojenost s celou službou nám naši zákazníci jednoduše poslali hlas,“ komentoval provozovatel Srubového kempu Zvíkov Village Albert Arslanov.

Na druhém místě skončil loňský vítěz, Autocamp Sedmihorky, a bronzovou příčku obsadil Kemp Keramika na vodní nádrži Hracholusky. 

„Naším cílem je najít nejoblíbenější kempy napříč celou Českou republikou a ukázat ostatním, kde se hlasujícím líbí a stojí jim za to sednout si k počítači nebo vzít do ruky mobil a poslat jim hlas. To, že letos vyhrál areál, který funguje pouhé čtyři roky, je i pro nás překvapení. A to, jestli je ta volba oprávněná, ať už posoudí jejich budoucí návštěvníci. Což samozřejmě platí o všech kempech, které se umístily na vyhlašovaných pozicích,“ uvedl k výsledkům Marek Jermář, manažer portálu Dokempu.cz. 

Díky anketě tak mohou turisté snadněji vybrat, do jakého kempu nebo lokality se bez obav vydat na dovolenou. Kromě trojice vítězů se v TOP 10 umístily také Nový kemp Riviera Zbečno, Vranovská pláž – Holiday Park, Camping Rožnov, Safari Kemp, Rekreační areál Kristýna (zároveň Skokan roku), Autokemp Olešná a Autokemp Hnačov. 

V anketě se oceňují také kempy pro rodiny, pro vodní aktivity, rybáře, pro karavany a motorkáře, pro vodáky, cyklisty nebo firemní a skupinové akce, a také pro domácí mazlíčky. Zvláštní kategorie je pak určena i pro malé a ekologické kempy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Dokempu.cz

Štítky kemp, Kemp roku, jižní Čechy, anketa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Titul Kemp roku putuje na jih Čech. V anketě uspěl srubový kemp  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.