Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dům včetně pozemku do 9 milionů? Je to realita, nebo utopie?

PR článek

Dnešní trh s nemovitostmi může působit náročně, ale občas se objeví nabídka, která zní až neuvěřitelně. Jedním z takových projektů je výstavba osmi rodinných domů s dispozicí 5+KK o ploše 220 m². S pozemky od 987 m² až po 1325 m² a s cenou do 9 milionů korun se tento projekt zdá jako splněný sen. Přináší nejen dostatek prostoru pro rodinný život, ale také moderní technologie, jako je tepelné čerpadlo, rekuperace a zelená střecha. Díky tomu domy splňují nejvyšší energetické standardy. Dnes si o tom popovídáme s Václavem Ovečkou.

Všimli jsme si, že nabízíte výstavbu osmi rodinných domů o podlahové ploše 220 m² s dispozicí 5+KK za v dnešní době těžko uvěřitelnou cenu. Můžete nám k tomu říci více?
Ano, mám z toho obrovskou radost. Tento projekt je opravdu nádherný, a hlavně dobře promyšlený. Jde o osm rodinných domů, které se prodávají za skvělou cenu. Co je ale důležitější, noví majitelé získají krásné domovy za opravdu výhodnou částku. Jak jste zmínili, domy mají 220 m², a pozemky se pohybují od 987 m² až po 1325 m². Celý projekt je navržen tak, aby zapadal do původního vesnického stylu, takže domy budou mít krásná průčelí a skvělé umístění, které maximálně využívá prostor zahrady.

Jaké standardy můžeme u těchto domů očekávat? Co novým majitelům nabídnou?
Domy kombinují tradiční vzhled s moderními technologiemi. Ve standardu je například tepelné čerpadlo, rekuperace, a dokonce i zelená střecha. Díky tomu jsou domy zařazeny do výborné energetické třídy. Stavby jsou zděné, poctivé, s trojskly v oknech, takže budou úsporné a komfortní. Co je důležité, budoucí majitelé mají možnost přizpůsobit si některé interiérové prvky dle svého vkusu – od materiálů po barvy, což umožňuje, aby si každý vytvořil domov přesně podle svých představ.

Domy kombinují tradiční vzhled s moderními technologiemi.

Jak dlouho bude trvat výstavba?
Stavba prvního domu již započala a díky tomu, že už máme všechna stavební povolení i na další, může jejich výstavba začít prakticky hned. Stavební firma pracuje rychle, takže je reálné, že noví majitelé budou moci strávit příští léto už ve svém novém domově a plánovat si, jak si vylepší zahradu. Pokud chcete strávit příští léto už ve vlastním domě, neváhejte nás kontaktovat pro více informací o podmínkách a dostupnosti.

Kde se projekt nachází?
Domy jsou situovány v Čichticích, což je kousek od Bavorova, přibližně půl hodiny jízdy autem od Českých Budějovic, Písku nebo Prachatic. Je to skvělá lokalita s krásnou přírodou, a dokonce se tu natáčela známá pohádka Princezna ze mlejna, takže je tu opravdu kouzelná atmosféra. Navíc je lokalita velmi dobře dostupná, což znamená, že i přes klidný venkovský charakter se snadno dostanete do větších měst.

Jsou domy ekologické? Jaké technologie budou využívány?
Ano, domy jsou navrženy s důrazem na udržitelnost. Kromě zmiňovaného tepelného čerpadla a rekuperace je velkou výhodou zelená střecha, která přispívá k udržení optimální teploty v domě a zlepšuje energetickou bilanci. Díky těmto prvkům budou domy úsporné na provoz, což se majitelům vyplatí dlouhodobě. Je to skvělá investice nejen do komfortu, ale i do budoucnosti.“

Domy jsou navrženy s důrazem na udržitelnost.

Jak vidíte sousedský život v této lokalitě?
Tím, že se zde staví osm domů, je zde potenciál pro vytvoření menší, přátelské komunity. Noví obyvatelé budou mít možnost se sblížit s ostatními, což je v dnešní době důležitý aspekt bydlení – ať už pro rodiny s dětmi, nebo ty, kdo hledají klidné a přátelské prostředí.

Jak se stane, že dostanete takový projekt k prodeji? Jistě jde o velkou příležitost.
Ano, nesmírně si této příležitosti vážím a jsem vděčný, že mohu takový projekt prodávat a tím zajišťovat lidem skvělý domov. Majitelé mě delší dobu sledovali na sociálních sítích a zaujala je má prezentace a přístup. Můj styl se jim zkrátka líbil, a proto mě oslovili. Když jsme se pak sešli osobně, okamžitě jsme si padli do oka, takže spolupráci už nic nebránilo.

Je něco, co byste chtěl dodat na závěr?
Tento projekt má podle mě skutečně ‚srdíčko‘. Velkou předností je například koupelna v patře, která má neuvěřitelných 16,3 m² a přímo vybízí k instalaci sauny nebo vířivky, takže majitelé mohou mít vlastní domácí wellness. Navíc, ceny zahrnují kompletní dokončení, pouze kuchyně není součástí. Tento projekt jsem si opravdu zamiloval. Domy mají i investiční potenciál, protože kvalitní bydlení mimo velká města je stále žádanější.

Zaujala vás tato nabídka? Kontaktujte Václava Ovečku ještě dnes, abyste se dozvěděli více o volných parcelách a možnostech financování.

Kontakt:
tel.: +420 732 513 085 
email: info@oveckavaclav.cz
web: www.oveckaapartneri.cz

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Václav Ovečka, reality, nemovitosti, pozemky, prodej, koupě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dům včetně pozemku do 9 milionů? Je to realita, nebo utopie?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.