Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

K létu patří zahrádky na náměstí. Vyberte tu nejhezčí!

Pár teplých dní už letošní rok nabídl, to nejlepší na nás ale ještě čeká. A s tím je spojené tradiční posezení na budějckých zahrádkách na náměstí Přemysla Otakara II. Není snad nikdo, kdo by si zde alespoň jednou nedal nějaký drink nebo jídlo. Ale která z nich je ta nejlepší?

Tak takovou otázku už si delší dobu pokládá Budějcká Drbna a doufá, že její čtenáři jí na to odpoví. Přichází proto se soutěží, ve které budou registrovaní uživatelé hlasovat, která z nich je nejlepší, kde se dá nejlépe najíst, kde dělají nejlepší drinky a kde se dá nejvíce užít chvilka volna. Do vítězné zahrádky poté zajde Budějcká Drbna zjistit, zda tomu tak je... Prostě a jednoduše napíše objektivní recenzi a třeba tím získá pro restauraci nebo kavárnu nové zákazníky.

Hlasovat se dá ve fotogalerii až do 21. června, kdy budou výsledky vyhlášeny. Tak honem, hlasujte, ať vyhraje právě ta vaše nejoblíbenější!

Zahrádky na budějckém náměstí

Pondělí, 25. května 2015, 13:26

Revolta caffé
Kavárna Manon

Štítky Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

K létu patří zahrádky na náměstí. Vyberte tu nejhezčí!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.