Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Prima jede... za vámi už zítra na budějckém náměstí. Diváky zabaví, řidiče omezí

Televize Prima bude už zítra poprvé vysílat z Budějc. Její večerní zpravodajská relace poběží živě z náměstí Přemysla Otakara II., což s sebou přinese pro řidiče komplikace, které omezí dopravu v centru města.

V šest hodin večer se úplně uzavře ulice U Černé věže od Hroznovy až po hlavní náměstí, rovněž i Kanovnická bude od náměstí až po Kněžskou uzavřena. Na své severní a východní straně bude neprůjezdné také samotné náměstí. Omezení platí od 18. hodiny a skončí o dvě a půl hodiny později.

Moderátorskou dvojici vysílání bude na jihu Čech tvořit Klára Doležalová s Karlem Voříškem. Oba dva se, podle svých slov, do Budějc hodně těší. Michal Janotka od nich pak převezme štafetu v Krimi zprávách, Tomáš Kraus si vezme Divácké zprávy a VIP povede Miroslav Šimůnek.

Vše už ale začne od 15 hodin. Lucie Šilhánová, která se zhostí toho, že všechny celou akcí provede, přivítá na podiu herce seriálu Svatby v Benátkách - Danu Verzichovou a Ondřeje Veselého. Chybět nebude ani program pro děti v podobě skákacího hradu, malování na obličej nebo nafukování balonků. Celá rodina se také může společně podívat, jak funguje redakce zpravodajství pod pokličkou. Na konci večera nepřijdou diváci ani o autogramiádu.

Štítky Přemysl Otakar II., České Budějovice, TV Prima, Klára Doležalová, Karel Voříšek, Michal Janotka, Tomáš Kraus, Miroslav Šimůnek, Lucie Šilhánová, Česko, Dana Verzichová, Benátky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prima jede... za vámi už zítra na budějckém náměstí. Diváky zabaví, řidiče omezí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.