Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Kvalitní kosmetické výrobky nabízí Yves Rocher nově i v Géčku

Výrobky značky Yves Rocher patří k těm nejlepším ve světě rostlinné kosmetiky. Značka Yves Rocher je zároveň botanikem, pěstitelem, výrobcem i distributorem. Vytváří jedinečnou kosmetiku, která přináší to nejlepší z rostlin pro krásu všech žen. To proto, že Yves Rocher díky propojení znalosti přírody s vědeckým výzkumem odhaluje nejúčinnější rostlinné výtažky. Ty pak zahrnuje do složení svých výrobků.

Kosmetické výrobky Yves Rocher navíc nesou znaky společenské zodpovědnosti. Při jejich vývoji je totiž stále na paměti vliv na životní prostředí. A to na prvním místě. Yves Rocher má vlastní pole s rostlinami pěstovanými dle zásad ekologického zemědělství. O více než jedenáct stovek rostlin se pečuje v botanické zahradě v La Gacilly ve francouzské Bretani. K tomu má také Yves Rocher dvacet výzkumných laboratoří, kde pracují opravdoví odborníci v oboru.

Yves Rocher má v České republice téměř šedesátku obchodů. A další budou přibývat. Podobně jako byla nově otevřena prodejna v Nákupním centru Géčko u Globusu v Českých Budějovicích. Jde tak již o druhou prodejnu těchto kvalitních výrobků za dostupné ceny v krajské metropoli. Tu starší lze najít v IGY Centru, kde se nachází i kosmetický salon, ve kterém se používají pouze výrobky Yves Rocher.

Štítky Yves Rocher, rostliny, G.cz, Česko, Bretaň, La Gacilly, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvalitní kosmetické výrobky nabízí Yves Rocher nově i v Géčku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.