Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

NICOTRANS spouští nový mycí portál

Dopravní firma NICOTRANS spouští nový mycí portál, který zvládne umýt osobní vozidla, dodávky, autobusy i nákladní vozy s přívěsem. Služba mycí linky funguje 24 hodin denně a je určena jak firmám, tak široké veřejnosti.

Centrála společnosti NICOTRANS a.s. sídlí v Českých Budějovicích v Hlinské 457/2a. Zde firma nabízí komplexní služby, mezi které patří vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava, servis zejména pro nákladní vozidla včetně návěsů, autobusy a dodávky. Na místě se nachází také čerpací stanice a myčka určená pro všechny dopravní prostředky.

Nový mycí portál umožňuje kartáčové mytí za pomocí nejmodernějších technologií. Výhodou je non-stop provoz s obsluhou. Samozřejmostí je také ruční mytí, nebo čistění a tepování interiérů. Navíc NICOTRANS nabízí pro nákladní vozy možnost dezinfekce ložné plochy pro přepravu potravin s vydáním certifikátu o provedené dezinfekci.

Přes nově zavedený rezervační systém je možné zamluvit přesný termín mytí, který vám bude vyhovovat a který vám zajistí, že budete obslouženi přednostně bez zbytečné časové prodlevy. Na místě je možné platit hotově, nebo lze pro firmy sjednat pohodlnější mytí vozidel na fakturu.

„Náš mycí portál jako jeden ze tří v Českých Budějovicích umožňuje mytí nákladních vozů. Nicméně naše služby jsou určeny i pro osobní vozidla. Moderní technologie, kterými je myčka vybavena, zajišťují šetrnost k vozidlům i k životnímu prostředí,“ dodává Jan Lidral, vedoucí mycí linky.

Přehled služeb a ceník naleznete na www.nicotrans.cz/mycka.htm. Objednávku mytí lze provést přes on-line rezervační systém, případně na tel. čísle: 606 676 004.

Letní akce: Prázdninové víkendy myjeme vše s 20% slevou. Více informací na našem webu www.nicotrans.cz.

PR text

Štítky nákladní vůz, České Budějovice, NICOTRANS a.s., Jan Lidral

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

NICOTRANS spouští nový mycí portál  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.