Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Podpořte nákupem českou skate legendu tento víkend ve Final shopu!

Někdy stačí okamžik a celý život se vám převrátí naruby. Přesně před měsícem se Míra Bartoš, česká skate legenda a rodák z Prachatic, ocitl na hranici života a smrti. Při těžké nezaviněné autonehodě měl ale štěstí v neštěstí.

Po hospitalizaci v pražském Motole a prachatické nemocnici už Bartoš přešel do domácího léčení. Bohužel po dobu své hospitalizace musel zavřít svůj budějcký obchod Final shop (na Lannově třídě), což ho přivedlo do tíživé finanční situace.

Míra Bartoš, zakladatel a organizátor legendárního Summercampu, je považován za guru českého skateboardingu a byl jedním z prvních, kdo přivedl skateboarding do České republiky. Kolem něj existuje dodnes široká skate komunita, která na vzniklou situaci ihned zareagovala: „Ještě ve chvílích, kdy jsem byl v Motole připojen na JIPce na spoustu hadiček a pípajících přístrojů a vnímal jsem svět s hlavou plnou otazníků ovlivněn mírnou bolestí pod vlivem účinných a nezbytných opiátů, jež mi uměle dělaly svět hezčí - žitelnější, začal Áša s pomocí dalších přátel organizovat akci, o které jsem neměl nejmenší tušení,“ vysvětluje s vděkem Bartoš.

V sobotu a neděli se pro veřejnost opět otevře Final shop na Lannova 16/13 a vy svým nákupem budete mít možnost podpořit Míru Bartoše a pomoci mu z nevyhovující finanční situace. Každý z nakupujících si může dát zdarma Budvar nebo Somersby a k nákupu nad 1500,- si vybrat dárek od štědrých sponzorů.

Podzim je v plném proudu, pomalu ale jistě se blíží zima, nabízí se proto ideální možnost pořídit si nové kousky do šatníku od světových skate značek Thrasher, Powell - Peralta, Bones, Mini-Logo, Dickies, Famous, DVS, Lakai a Funstorm, které exkluzivně přivezou pouze na tyto dva dny aktuální zimní nabídku, ve které nebudou chybět kvalitní zimní bundy, boty a další oblečení a doplňky.

Akce se koná tento víkend ve Final shopu v těchto časech:

  • sobota 17. 10. 2015: 10.00 - 18.00 hod.
  • neděle 18. 10. 2015: 10.00 - 16.00 hod.

Více informací naleznete na FB události

Štítky Prachatice, Fakultní nemocnice v Motole, Česko, Budějovický Budvar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podpořte nákupem českou skate legendu tento víkend ve Final shopu!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.