Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Bambiriáda přiblíží aktivity organizací pro děti a mládež

Už 14. ročník celorepublikové akce Bambiriáda se letos uskuteční v Českých Budějovicích od 24. do 27. května. Cílem akce je seznámení veřejnosti s aktivitami sdružení dětí a mládeže a středisek volného času.

Rada dětí a mládeže Jihočeského kraje je regionálním pořadatelem celorepublikové akce pořádané Českou radou dětí a mládeže (ČRDM).

„Hlavním cílem zůstává tradiční prezentace celoroční činnosti dětských organizací. Letošní Bambiriáda se připojí k vyhlášenému Evropského roku aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012, ústředním tématem bude ´Nadšení i zkušenost´. Slovo nadšení reprezentuje mladší a zkušenost starší věkovou skupinu návštěvníků,“ přiblížil Petr Novák, předseda Rady dětí a mládeže Jihočeského kraje.

Bambiriáda chce přispět k propojení světa dětí a těch dříve narozených. Rodiče a prarodiče budou mít na Bambiriádě možnost zapojit se do různých soutěžních disciplín, které jsou pro ně připravené.

Akce se bude v Českých Budějovicích konat v areálu u Sportovní haly od 25. do 27. května, ve čtvrtek 24. května otevřou návštěvníkům sdružení své klubovny, kluby, střediska a loděnice.

„Návštěva Dne otevřených dveří přiblíží činnosti jednotlivých sdružení, rozšíří obzory a nabídne řadu možností, jak mohou děti efektivně a příjemně strávit svůj volný čas,“ dodal Novák.

Napsal Dobrin Stojcev, Mediafax
Foto: www.bambiriada.cz

Štítky Bambiriáda, České Budějovice, Petr Novák, Jihočeský kraj, Česká rada dětí a mládeže, Mediafax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bambiriáda přiblíží aktivity organizací pro děti a mládež  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.